2777
2789

یعنی بین این سه نفر منصور و اصلان و رحیم با کی ازدواج میکردین.

من خودم صد در صد با منصور ازدواج نیکردم چون هم مهربونه هم تحصیل کردس هم قد بلنده همخوش تیپ و پولدار و محترمه از همه مهم تر چشاش ابیه🫠😂 اصلان هم خوبه ها ولی خیلی خشنه تو یه لحظه تصمیم گرفت منصور رو بکشه فردا صد در صد زنشم کتک میزنه بعد همشم به فکر حامله کردن زناس مرتیکه😐😂از اون ور رحیم هم که خدا زدس یه حموم نمیره بچه ننه که هم هست هم قراره کتکم بزنه خونه هم که نداره مردک چرک چرب😂 شما بودین با کی ازدواج میکردین

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکس جز رحیم 😂

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. 

منصور

میگم اصلان همونه که بچه داره؟

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

والاخونه باباشم عالی بود بخدا🤣

همون🤣🤦

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨