2777
2789

هیچکدوم به اندازه یه مامان خوب و سیاستمدار تو زندگی یه دختر تاثیر نداره

من هرچی تا الان بدبختی کشیدم سر یه آدمی به اسم مادر بود که نه برام مادری کرد نه رازداری کرد نه منو درک کرد نه باعث پیشرفتم شد نه گذاشت مستقل بشم نه ذره ای بهم محبت کرد نه چیزی

تو بچگی انقد ازش کتک خوردیم که از ترسمون مجبور بودیم هرکاری گفت انجام بدیم تهشم همه میگفتن واااای خوش بحالت چه بچه های با ادب و با شعوری داری دیگه نمیدونستن با کتک مارو ترسونده

تو اطرافم هرکی مادر خوب داشته به همه چی رسیده ، دخترداییم ازمن کوچیکتره مامانش میبره سر قرار با دوس پسرش حرف بزنه ، من کاری به درست و غلطش ندارم روی حرفم پایه بودنشه ، یه بار گفتم چطور مامانت این کارو میکنه گفت مامانم میگه خودم میام تا طرف بلایی سرت نیاره اگه ازم پنهون کنی و بلایی سرت بیاد دستم به هیچ جا بند نیست ، دخترداییمو شبا میفرسته کافه به داییم میگه خونه دوستشه ، الانم وام خونگی گذاشته برای دخترش ماشین خریده ، اونوقت مامان من به بابام گفت ماشین براش نخر در و همسایه میبینن آبرومون میره انگار میخواستم ماشینو مکان کنم 😏 خلاصه خودتونو گول نزنید

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

میتوووو میتووو🥲🥲🥲منم بابای روانی ک آوازش کل شهرمونو گرفته وضعیت مالی صفررررررر طلاق خودم🥲

نه میگویی نه میدانم کجاماندم کجا هستی😔😔دردت بجانم عزیز دل خسته ی من فرشته ی قشنگم حسرت بغل کردنت مونده رو دلم.میدونم ی روز بغلت میکنم بوت میکنم شعرایی ک برات میخوندمومیخونم جان دل خواهر..تاابد عاشقتم جوجه ی نازم.اگ بدونی چه دردی تواستخونامه واست همین الان باپرای قشنگت پروازمیکنی میای بغلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظر من پول و قیافه چرا خیلی تاثیر داره

نه به هیچ عنوان

فقط یه مادر سیاستمدار

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
نه به هیچ عنوان فقط یه مادر سیاستمدار

اولا که سیاستمدار کسیه که قدرت سیاسی داخل یه حکومت داشته باشه، اون با سیاسته
دوما خب نمیشه که طرف هیچی نداشته باشه فقط یه مادر با سیاست داشته باشه. اون مادر چیکار میتونه براش بکنه مثلا؟!
اگر هم قرار بر مهم بودن سیاست باشه سیاست خود اون دختر خیلی مهم تر از مادرشه

من چیبگم که مادرم خیانت میکنه به پدرم:))))

والا مامان من خیانت میکرد از این کاراش بهتر بود بخدا راس میگم

انقد این زن بدذاته که چشم دیدن مارو نداره

عمم مریضه سرطان داره بهش گفتم بنده خدا میفته میمیره تو دلمون میمونه بیا بریم بهش سر بزنیم گفت نه به درک من نمیرم

خودم رفتم سرزدم از اون موقع میگه تو چرا رفتی

بله مادر درسرنوشت واینده دخترش بسیار نقش داره

منم یه بار مشاوره گرفتم مشاور گفت شما بیشتر مشکلاتت بخاطر اینه که مادرتون مادری نکرد.

منم یه مادرم مشکلات خیلی خیلی زیادی داشتم ولی خیلی گذشتم از خودم تا بچه هام نفهمن

مامان من اگه لباس میخواستیم میگفت برو به بابات بگو خب من روم نمیشد برم بگم لباس میخام.. وخیلی چیزای دیگه

شوهرم اصلا نفهمید خیلی چیزا برای بچه ها چه جور خریدم... بخدا میرفت خانوم بازی من بودم با پسرم بگو بخند فیلم اجیل.. مامان من بابام بهش میگفت بالای چشمت ابرو.. گریه.. اه.. اشک.. اخم وناراحتی.. الان بهش میگم مادری نکردی میگه.. خب خب. شماها مادری کنید واسه بچه هاتون من بلد نبودم..

والا مامان من خیانت میکرد از این کاراش بهتر بود بخدا راس میگم انقد این زن بدذاته که چشم دیدن مارو ند ...

هی عزیزم نگو اینطوری مادر من اخلاقش خوبه پایس ولی چه فایده خیانت میکنه خیلی عذاب میکشم خیلی از بچگی تا الان همش عذاب کشیدم اینقدر جنگیدم که نکن دیگه ولی گوش نکرد این وسط من بودم اسیب دیدم من بودم کتک ها خوردم من شدم سگی و این ادم نشد همیشه میگم ای کاش نبودش میمرد