2777
2789

چقدر عقده ای اینجا زیاده😂خب شاید راهش دادن چتونه

کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمن نیست، انسان دیگریست با دیدگاه دیگر، فقط همین…اگر فقط همین یک اصل را می پذیرفتیم، روابطمان بهتر می شد، آرامشی توام با احترام، به همین سادگی!مشکل ما افکار بسته است..!“بلندپروازباش🕊  آسمان‌به‌کسی‌تعلق‌ندارد🌱”. 

من خودم ن تا از دوستام با همین شرایط عالی تر نتونستن برن کانادا

من کامپوتیشن دیزاینرم و بیم کار کردم تقریبا تو مایه های برنامه نویسی رزومه خوبی دارم پول هم دارم نهایت جاب افر نشد برای ارشد میرم بعد کار پیدا میکنم میدونم میشه ولی مشکلم کجا رفتن واقعا کدوم کشور

🥰🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر عقده ای اینجا زیاده😂خب شاید راهش دادن چتونه

کاری هم نشد نهایت میرم ارشد میخونم تمکن مالی هم دارم بعد برای کار اقدام میکنم اینجا تا نکوبی آدم را ول کن نیستن

🥰🥰

اسی اینا رو ول کن یسریاشون هیچ پخی نشدن اومدن تورو ناامید کنن

به زر زراشون گوش نکن

اول از همه درنظر بگیر وضعیت رفاهی کشور مقصدو

بعد اب و هواشو درنظر بگیر ببین با سرمای زیاد کنار میتونی بیای یا نه

کانادا رفاهش خوبه ایرانی زیاد داره تو غربت نیستی که بگی همه انگلیسی زبانن . مغازه ها و رستورانای ایرانی زیاد داره دیگه دلتنگ خیلی نمیشی

فقط هواش سرده که میگن افسردگی میاره

چرا باید داشته باشم؟ من درسم تموم بشه اگر بخوام میتونم برم اگرم نه تو ایران راحت هستم.نیاز به مهاجرت ...

تو که گفتی نه تا از دوستات نتونستن برن چطور یه باره مسیر برای تو هموار شد و راحت اگه بخوای میتونی بری؟؟ بعدشم من نپرسیدم میشه یا نه گفتم کدوم کشور انگلیسی زبان حتما سنجیده که میتونم برم یا نه

🥰🥰

اسی اینا رو ول کن یسریاشون هیچ پخی نشدن اومدن تورو ناامید کنن به زر زراشون گوش نکن اول از همه درنظر ...

من هواش را مشکلی ندارم ولی میخوام زود به زود بیام ایران کانادا شکم بخاطر دور بودنش

🥰🥰

تو که گفتی نه تا از دوستات نتونستن برن چطور یه باره مسیر برای تو هموار شد و راحت اگه بخوای میتونی بر ...

چن تا از دوستام میخواستن برن نشد برای بعضی هاشون هم شد حالا اونا نرفتن یعنی منم نمیتونم برم؟!اونا یا من یکی هستن؟!

من هواش را مشکلی ندارم ولی میخوام زود به زود بیام ایران کانادا شکم بخاطر دور بودنش

من خیلی تحقیق کردم راجب همه کشورا ولی کانادا معایبش کمتره

کاری به دور بودنش نداشته باش

مهم رفاه و خوشبختیته

من دوستام اکثرشون کانادا رفتن راضین

چن تا از دوستام میخواستن برن نشد برای بعضی هاشون هم شد حالا اونا نرفتن یعنی منم نمیتونم برم؟!اونا یا ...

دخبر خوب خودت جواب خودت را دادی منم با دوستات یکی نیستم یه طوری میگی نتونستن برن که یعنی تو هم نمیتونی بری منم نپرسیدم از شما میتونم یا نه

🥰🥰

کانادا الان حتی برای شغل جنرال هم باید تو لیست انتظار باشی چون مهاجر زیاد مخصوصا افغان و سوری و ایرانی انگلیس خویه ولی هزینه ها زیاده ولی دو نفر از نزدیکانم لندن هستن البته چندین ساله رفتن و ارشد شریف داشتن فول فاند گرفتن