2821
2789
عنوان

اسم کاظم🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 54 پست
الان میان میگن لیاقت میخواد

چرا حرص میخورین اسم دیگه👁️👄👁️

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونوقت پسرمن 2سال و 5ماهشه اسمشو گذاشتم امیرحسین بعضی وقتا باخودم میگم قدیمی نیست؟

اوهنوز زنده است و نفس میکشد،ولی او دیشب در اعماق و جود و قلب من برای همیشه مرد،اورا همان دیشبی که گذشت خاک کردم،خداوند هیچگاه او را نیامرزد و نبخشد،۰۳/۷/۲۱
اگه اسم مذهبی میخوان این همه اسم وجود داره که الانم زیاد میزارن و هنوز مده چه گیری دادن به کاظم😶بچه ...

اسم باباش صادق

میگن میخوایم هم اوا باشع😂😕

😍💍

یکی از اساتید دانشگاه هم تعریف میکردند که یکی دو سال پیش خانومشون باردار بودن .تو حرم امام موسی کاظم ازشون میخوان که برای پسرشون اسم انتخاب کنن. قرآن رو باز میکنند این آیه میاد

هل اتاک حدیث موسی.

آیا داستان و سخن موسی به تو رسیده است؟

میگفت خیلی خوشحال شدم و اسم بچه رو گذاشته بودن موسی

اونوقت پسرمن 2سال و 5ماهشه اسمشو گذاشتم امیرحسین بعضی وقتا باخودم میگم قدیمی نیست؟

فرق میکنه امیرحسین واقعا خیلی قشنگ بنظرم هیچوقت هم قدیمی نمیشه، به جان خودم همین کاظم هم اگه الان زیاد بود قدیمی محسوب نمیشد اما نیست دیگه😂

که جهان رنـج بزرگیست؛ نگارا تو بخـند🌱✨•به یاد بچه های شجره طیبه میناب که خونشون واسه بعضیا خون نیست چون منفعتی تو خونشون واسه سوءاستفاده کسی یا تخلیه عقدهاشون واسه استوری و امضاء و بیو و.. گذاشتن نبود🕊️💔.به نام خدای آدم و حوا ❤️✨به قول حکیم فردوسی بزرگ: بر این زادم و هم بر این بگذرم، چنان دان که خاک پی حیدرم:)✨ پیرو مکتب بزرگان تاریخ ایران💅🏻 شاگرد خلف داریوش کبیر🤺

الان میان میگن لیاقت میخواد

وقتی اعتقاد داشته باشی کاظم رو خدا گذاشته روی امام کاظم

پس میشه بگیم بله لیاقت میخواد

موفق باشید

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

زشته دیگه شاید برای دوره های گذشته خوب بوده باشه اما الان بجز تمسخر هیچ چیزی برای اون بچه نداره

نه اصلا زشت نیست

آدمای بی شخصیت همه رو مسخره میکنن

به کوری دو چشم اهل انکار/فقط حیدر امیر المومنین است💚💚💚💚💚

غضبان هم اسمه😂

نشنیدم تا حالا ولی حتی اگه اسم باشه(که نیست) معنی خوبی نداره از غضب میاد