2777
2789

دیروز این تاپیکو زدم ولی نمیتونستم نظراتو بخونم سایت مشکل داشت

داداشم کافه داره منم گاهی میرم کمکش میکنم ، دیشب رفتم دیدم سه تا دختر با خودشون سگ آوردن ولش کردن رو تخت ، رفتم محترمانه گفتم خانم ببخشید اینجا ورود حیوانات ممنوعه ممنون میشم سگتونو بذارید داخل ماشین چون از این تختا آدمای دیگه هم استفاده میکنن و ممکنه از حیوانات خوششون نیاد درست نیست تو مکان عمومی سگ بیارید بلاخره موهاش میریزه رو تخت همه قرار نیست از سگ و گربه خوششون بیاد لطفاً ببریدش بیرون

دختره همچین بهم توپید انگار به بچش توهین کردم برگشته میگه این سگ تمیزه مثل بچمه و فلان منم گفتم خانم محترم بحث من تمیزی و کثیفی نیست شاید یکی بیاد اینجا ببینه این سگ رو تخته بره به چهار نفر دیگه بگه تو فلان کافه نرید سگ و گربه رو میذارن رو تختی که آدما روش میشینن خب همه که از سگ شما خوششون نمیاد که چرا انقد مقاومت میکنید ؟ با حرص پاشده میگه پاشو بریم بابا همه واسه ما شدن آدم منم گفتم ما که آدمیم ولی اینکه شما تو همچین جایی سگ آوردی معلومه هیچ بویی از شعور و شخصیت نبردی ، تازه یه نفر هم گفت قبل از اینکه من برسم دختره سگه رو گرفته بوده داشته از روشویی که همه دست و صورت میشورن آب میخورده زبونشو میزده به شیر آب حیف دیر فهمیدم وگرنه خودشو سگشو باهم آتیش میزدم از اون شیر گاهی بچه ها آب میخورن منم رفتم یه برگه روش زدم که کسی دست نزنه تا عوضش کنم بخدا نمیدونم چی بگم چطوری یه عده رو حالی کنم هر مکانی مناسب حیوانات نیست اینا چرا اینطوری میکنن آخه

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کار خیلی خوبی کردی

نزدیک خونه ماهم پارکه

یکیاز خانما سگشو نو داده بود دست نوه اش .نوه اش 3 سال نداشت

من به خاطر. سگ می خواستم برم خونه .دیدم خانمه به بچه ها میگه سگ رو بذارید رو تاب .

هیچکی جرات نمی کرد. به خانمه. چیزی بگه .منم گفتم خانم ببخشد ما بچه هامون رو میاریم پارک .سگ هم کثیفه و هم بچه ها رو مریض میکنه .رو تاب نذارید.

خانمه بهش بر خورده بود .گفت اگه بچه ها رو مریض می کنه نوه من زود تر مریض میشد .

خدا لعنتشون کنه جاهلای مدرن خدا ازشون نگذره یکی نیست بهشون بگه تو اگر خیلی باکلاس و فهمیده ای اول یاد بگیر هر چیزی جایی داره اینجا ایرانه درسته کمی فرهنگ عوض شده ولی هنوز هستن کسایی که این چیزا براشون مهمه خود من اگر ببینم سگی حتی وارد لباس فروشی شده هرگز دیگه از اونجا جیزی نمیخرم چه برسه کافه و رستوران یکیش مستاجر احمق خود ما که انقدر بیشعور بود که موقع قرار داد نگفت سگ داره خونه ای که تازه بازسازی کرده بودیم هنوز در حال نقاشی بود و کابینت و کف پوش نو براش گذاشته بودیم یهو دیدم دای پارس سگش میاد فقط هدا میدونه چه حالی شدم احمق عرضه کرایه دادن نداشت هر ماه کرایه تا ۲۰ عقب میفتاد بعد واسه من سگ نگه میداشت من که ازش نمیگذرم خدا خیرش نده باعث شد خونه ای که تازه همه. طبقاتی بازسازی شده بود و حداقل ۵ سال بعد قصد تخریبش رو داشتیم بداریم برای تخریب

ورودی کافه ننوشته بودن ورود حیوانات ممنوعه یا آزاده ؟چون دیدم که بعضیا مینویسنو اگر راضی نیستین میتو ...

درسته که بهتره تابلو زده بشه ولی شعور و فرهنگ عمومی پس چی میگه؟بابا اینجا ایرانه هنوزم هستن کسایی که با این چیزا کنار نمیان یکیش خود من