دیروز این تاپیکو زدم ولی نمیتونستم نظراتو بخونم سایت مشکل داشت
داداشم کافه داره منم گاهی میرم کمکش میکنم ، دیشب رفتم دیدم سه تا دختر با خودشون سگ آوردن ولش کردن رو تخت ، رفتم محترمانه گفتم خانم ببخشید اینجا ورود حیوانات ممنوعه ممنون میشم سگتونو بذارید داخل ماشین چون از این تختا آدمای دیگه هم استفاده میکنن و ممکنه از حیوانات خوششون نیاد درست نیست تو مکان عمومی سگ بیارید بلاخره موهاش میریزه رو تخت همه قرار نیست از سگ و گربه خوششون بیاد لطفاً ببریدش بیرون
دختره همچین بهم توپید انگار به بچش توهین کردم برگشته میگه این سگ تمیزه مثل بچمه و فلان منم گفتم خانم محترم بحث من تمیزی و کثیفی نیست شاید یکی بیاد اینجا ببینه این سگ رو تخته بره به چهار نفر دیگه بگه تو فلان کافه نرید سگ و گربه رو میذارن رو تختی که آدما روش میشینن خب همه که از سگ شما خوششون نمیاد که چرا انقد مقاومت میکنید ؟ با حرص پاشده میگه پاشو بریم بابا همه واسه ما شدن آدم منم گفتم ما که آدمیم ولی اینکه شما تو همچین جایی سگ آوردی معلومه هیچ بویی از شعور و شخصیت نبردی ، تازه یه نفر هم گفت قبل از اینکه من برسم دختره سگه رو گرفته بوده داشته از روشویی که همه دست و صورت میشورن آب میخورده زبونشو میزده به شیر آب حیف دیر فهمیدم وگرنه خودشو سگشو باهم آتیش میزدم از اون شیر گاهی بچه ها آب میخورن منم رفتم یه برگه روش زدم که کسی دست نزنه تا عوضش کنم بخدا نمیدونم چی بگم چطوری یه عده رو حالی کنم هر مکانی مناسب حیوانات نیست اینا چرا اینطوری میکنن آخه