2777
2789

اول به حرفهای بچهام گوش میدم ازش میخوام راستشو بگه که چرا سرش داد زده

بعد اگر به نظرم دلیل داد زدن موجه نبود میرم سر وقت معلم و ازش توضیح میخوام

بهتره در اینجور موارد زیاد با معلم درگیر نشید فقط در همین حد که برید ازش پرس و جو کنید که به چه علت سر بچهمن داد زدی کافیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معلم هستم بعضی بچه ها و اولیاشون زیادی رو اعصاب هستن

هرچی هم قانون کلاس بهش تذکر میدی باز کار خودشو میکنه.

همین بچه ها تو کلاس مجازی هم شلوغ میکنن، خودخواه هستن و خیال میکنن کلاس مختص اونهاست. بچه ها باید یاد بگیرن مدرسه جامعه ی کوچکه و همه طبق میل و فرمایش اونها عمل نمی کنن.

اسی بچه چیکار کرده بود که سرش داد زدی؟اگر بچه تو مخی بوده حتما لازم بوده

داشتم کتاب ریاضی بچه ها رو چک میکردم و تمرکز کرده بودم که غلط هاشون رو چک کنم

گفتم بچه ها فعلا کسی نیاد پیشم

چند نفری اومدن گفتن کتابامونو چک کن منم چک کردم،دیدم زیاد شدن

گفتم بشینین هی نیاین دورم،یه داد زدم،فقطم با اون بچه نبودم،اما اون گریه که سر من داد زدین

دادن زدن هیچی نمیگم خودمم به عنوان یه مادر گاهی از کوره در میرم. اون معلمم آدمه واقعا سخته با چند تا بچه دبستانی اونم تو این دوره سر و کله زد ولی اگه فحش بده یا تنبیه بدنی کنه برخورد میکنم.

داشتم کتاب ریاضی بچه ها رو چک میکردم و تمرکز کرده بودم که غلط هاشون رو چک کنم گفتم بچه ها فعلا کسی ن ...

خب پس مشکلی نیست

معلمای ما هم اینجوری بودن طبیعیه

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داشتم کتاب ریاضی بچه ها رو چک میکردم و تمرکز کرده بودم که غلط هاشون رو چک کنمگفتم بچه ها فعلا کسی نی ...

اگه خیلی نرم باشی باهاشون از سر و کولت بالا میرن

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دخترم چند بار سر کلاس برمیگشت عقب و با بچه ها حرف میزد. معلم تنبیه کرد که کلا جدا بشینه. من گفتم خب اشکالی نداره دیگه عقب برنگرد. ولی بعد دیدم توی روزهای بعد از همون اول کلاس این بچه رو تنبیه میکنه و جاش رو جدا میکنه. منم با معلم حرف زدم و بهش اعتراض کردم. و محکم حرف زدم.

هم با بچهت حرف بزن و هم هم با معلم