2777
2789
عنوان

بختم بستس

| مشاهده متن کامل بحث + 420 بازدید | 63 پست
بله درسته ولی وقتی ب مشکلی برمیخوری ک برات خیلی سخته دعانویس هم کلام خداست گفتم شاید درست باشه وگرنه ...

نه بابا اینا همش حرفه
چیزی که با دعا به دست بیاد به چه دردی میخوره اصن؟

فعلا این کاربرم@ghazaldohdarlor رل مهیار تاپیکای این اکانتو من گردن نمیگیرم و اکانت اصلیم فعلا تعلیقه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بله قطعا ولی عمه های من پیش همه دعانویس ها رفتن ک بختمو ببندن اینو با گوشای خودم شنیدم ازشون

هیچ قدرتی بالاتر از قدرت خداوند نیست اگر کسی به اینا اعتقاد داشته باشه و ایمان داشته باشه یعنی با شیاطین پیوند دوستی بسته نه با خدا

من برای ازدواجم به مشکل بزرگی خوردم از دوستام شنیده بودم ک ی دعانویسی هست کارش خوبه به همسرم گفتم گفت این مشکل ما با خواست خدا یا حل میشه یا باید صبوری کنیم طرف شیاطین نرو با خدا و امام رضا معامله کن و منم همون کارو کردم و دقیقا ولادت امام رضا مشکل من ب طرز معجزه واری حل شد . تو نادان جهل نباش طرف خدا باش ادمایی ک میرن اون سمت شاید ب ظاهر قوی بیان ولی از درون پوچن چون به جای ایمان به خدا رو آوردن به این جادوها

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙

آره دقیقا چرا نذر حضرت رقیه نمیکنی استارتر با دستای کوچولوش گره های بزرگی رو باز میکنه نذر کن تا آخر ...

بخدا که قدرت خدا اینقدر بالاتر از این جادوهاس که حد نداره نمیدونم چرا بعضی آدما باز باور دارن . اگر اتفاقی نمی افته حتما حکمتی داره باید به زمان بندی خدا اعتماد کرد

دعا کن❤️ولی اگر اجابت نشد🧡با خدا دعوا نکن💛میانه ات با خدا به هم نخورد💚چون تو جاهلی و او عالم و خبیر💙