2777
2789

تاپیک شو گذاشته بودم نوشت باید ببینمت من سین نزدم اصلا تو ایتا

بعد یک روز که سین نزدم نوشته عجب باز پیام داده اما نمیدونم چی نوشته

چون بازش نکردم

بنظرتون چشه

میترسم ازش یهو بیاد دم خونمون

من واقعا نمیخام باهاش باشم چون تهش ازدواج نیست

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

ازش میترسی

اره

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لاته یا عاشقه؟

بار ها بهم گفت عاشق ی دختر دیگس

فیکی قبلا هم گفتم اگ میترسیدی حالا جای اینکه اینجا تاپیک بزنی ی فکری ب حال خدت میکردی اینهمه راهکار دادن ولی باز اومدی تاپیک زدی

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

نمیتونین به مادرتون بگید؟

اصلا دیگه برام مهم نیس بیخیال بزار بیاد دم خونه فوقش چند تا کتک میخورم بهتره که این آدم کثیف بهم دست بزنه

میفهمم چرا نگران شدی، این حس کاملاً طبیعی هست. 😟

از چیزی که میگی، به نظر میاد اون پسر ممکنه انتظار داشته باشه سریع جواب بده یا دیدار داشته باشه، و وقتی جواب نگرفته، کمی تعجب یا ناراحتی کرده. اینکه نوشته «عجب باز پیام داد» یعنی نسبت به اینکه هنوز پیام داده، کمی تعجب کرده، ولی این به این معنی نیست که حتماً میخواد بیاد دم خونتون.

چند نکته مهم:

1. مرزهایت را مشخص کن: اگر نمیخوای باهاش باشی، حق داری جواب ندی یا واضح بگی که نمیخوای ارتباط داشته باشی.

2. امنیت: اگر نگران هستی که ممکنه بیاد دم خونتون، بهتره کسی را در جریان بگذاری (مثل خانواده یا دوست مورد اعتماد) و در را بسته نگه داری.

3. باز نکردن پیام: کاملاً درسته که باز نکنی تا تحت فشار نباشی. اگر جواب بدهی، میتونی کوتاه و محترمانه و بدون تعهد پاسخ بدهی.

4. اگر ادامه داد: اگه حس کردی رفتارش تهدیدآمیز یا مزاحمته، میتونی بلاک کنی و اگر لازم شد از پلیس یا پشتیبانی اپلیکیشن کمک بگیری.

میفهمم چرا نگران شدی، این حس کاملاً طبیعی هست. 😟از چیزی که میگی، به نظر میاد اون پسر ممکنه انتظار د ...

ممنون

اره

میفهمم، ترس تو کاملاً طبیعی و منطقیه. 😟 وقتی کسی رفتاری داره که باعث احساس ناامنی میشه، نباید اون رو نادیده بگیری.

چند کاری که الان میتونی انجام بدی:

1. با کسی که اعتماد داری در جریان بذار: یه عضو خانواده یا دوست نزدیکت رو خبر کن که این پسر پیام داده و تو نگران هستی. بهتره کسی بدونه و حتی کنار تو باشه تا حس امنیت بیشتری داشته باشی.

2. پیامها رو بلاک کن: الان که میترسی، میتونی اون شخص رو در ایتا بلاک کنی تا نتونه پیام بده یا موقعیتت رو ببینه.

3. در رو بسته نگه دار و تنها نباش: اگر احساس میکنی ممکنه بیاد دم خونتون، تا حد امکان تنها نباش و در رو قفل کن.

4. در صورت احساس تهدید، کمک بگیر: اگر دیدی رفتار او تهدیدآمیز شد یا واقعاً به در خونتون اومد، فوراً با پلیس تماس بگیر. امنیت تو اولویته.

بگم ننت ناراحت نشو سیک کن

لجن دوزاری

ابد و یک روز منی عشق جانم♾💏💍لطفا اگ امضام میبینین برام صلوات بفرستین لایک کنین تا منم عوضش براتون بفرستم..... آقایون لطفا درخواست ندید درخواس ببینم تگتون میکنم همه ببینن ... اگ با نظرم مخالف بودی ودیگ چیزی نگفتم حوصله بحث باهات ندارم دلیل نمیشه جوابی واسه گفتن هم نداشته باشم....تیکر بارداری نیست

چرا میترسی؟ پیشش اتو داری درسته؟ببخشید کسیکه سیر نخورده دهنش بو سیر نمیده

اره آدرس خونمون اتو هست و میدونه مردی تو خونه نیست