2777
2789
ازعلایم گذشته. خیلی افتاده باید عمل بشم. ولی گفتن میتونی حلقه هم بزاری ومن میترسم میخام ببینم کی گذا ...

این همسایه ما میگفت کاش عمل کرده بودم . من چیزایی که اون میگفت رو فقط گفتم شما قبلش خوب تحقیق کن

قبلش هم داشت وقتی رفته بود معاینه دکتر گفته بود افتادگیه حلقه بزاری درست میشه ولی این میگفت نشده

لابد افتادگیش کم بود. برامن افتادگی زیاده ولی چون میترسم ازعمل. گفتن حلقه بزار بالا نگه داره رحمتو تا بیشتر نیوفته یا دهانه زخم بشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

این همسایه ما میگفت کاش عمل کرده بودم . من چیزایی که اون میگفت رو فقط گفتم شما قبلش خوب تحقیق کن

یعنی بدتر شد. اگه هنوز همسایته ازش بپرس بهم بگو. من چندبار تاپیک گذاشتم هیشکی چیزی نمیگه اخه از کی تحقیق کنم

یعنی بدتر شد. اگه هنوز همسایته ازش بپرس بهم بگو. من چندبار تاپیک گذاشتم هیشکی چیزی نمیگه اخه از کی ت ...

نه رفتن از پیش ما خبر ندارم ازش . اون میگفت بی اختیاری دارم و عذر میخوام وقتی میشینم میزنه بیرون توی رابطه هم میگفت اذیتم . من دیگه راست و دروغش رو نمیدونم . شما بهتره با چند تا دکتر مشورت کنی و معاینه ت کنه نظر جمع رو عمل کن

نه رفتن از پیش ما خبر ندارم ازش . اون میگفت بی اختیاری دارم و عذر میخوام وقتی میشینم میزنه بیرون توی ...

خب همون منم اینطوریم درست میگه. من میرم دشویی دهانه ب رحم معلوم میشه. دکترا سه تا گفتن حلقه بزار سه تاش گفتن عمل کن بعدش میتونی بچه بیاری سزارین بشی فقط

خب همون منم اینطوریم درست میگه. من میرم دشویی دهانه ب رحم معلوم میشه. دکترا سه تا گفتن حلقه بزار سه ...

بی اختیاری هم داری ؟ توی رابطه چی اذیت میشی ؟ شوهرت چیزی میگه ؟ چند تا بچه داری ؟ این میگفت بخاطر ۳ تا زایمانه و بلند کردن چیز سنگین

بی اختیاری هم داری ؟ توی رابطه چی اذیت میشی ؟ شوهرت چیزی میگه ؟ چند تا بچه داری ؟ این میگفت بخاطر ۳ ...

ن بی اختیاری ندارم.رابطه نمیشه انجام بدم جدا شدم. ولی میدونم نمیشه خیلی افتاده اومده جلو

ن بی اختیاری ندارم.رابطه نمیشه انجام بدم جدا شدم. ولی میدونم نمیشه خیلی افتاده اومده جلو

بعد یه دکتر سنتی بهم گفت اگه رابطه داشته باشم رحمم میرفت بالا سرجاش. ولی فک کنم الکیه

بعد یه دکتر سنتی بهم گفت اگه رابطه داشته باشم رحمم میرفت بالا سرجاش. ولی فک کنم الکیه

چند تا بچه داری؟ به نظر منم الکی گفته اگر با رابطه درست میشد اون همسایه ما کارش به حلقه و عمل نمیرسید