2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ۲۰ ابان پریود شدم ولی همیشه طوری بودم که ۵ تا ۷ روز زودتر پریود میشدم گاهی به ۱۰ روز زودترم میک ...

اهاا هنوز عقب ننداختی پس. نگران نباش عزیزم. میشی فقط استرس نداشته باش اون بیشتر عقب میندازه. منم دفعات قبل همش جلو مینداختم ایندفعه پنج روز دیرتر

اگ ک رو هم مثل ماسک زمان کرونا ک بعضیا میزدن دماغا بیرون بود استفاده میکنین صد درصد

خاطره خوب کسی شو حتی اگر قرار بر همیشه بودن نیست،    آنی شو ک وقتی در ذهنش آمدی  چشمهایش تو را لو دهند!                                                                          

ببین ۲۰ آبان پریود شدمولی همیشه طوریم که ۵ تا ۷ روز زودتر میشم گاهی اوقات به ۱۰ روز زودترم میرسهاول ...

تاخیر که اصلا نداری

ولی تاخیر هم داشتی دلایل مختلفی میتونه داشته باشه من خودم پریودام خیلی منظمه ولی اردیبهشت یهو ۱۷ روز تاخیر افتاد ،فقط هنون ماه، پزشک گفت ممکنه حتی برای تغییر فصل و آب و هوا هم پریود تاخیر بیوفته

شما به هیچ وجه باردار نیستی

تاخیر که اصلا نداریولی تاخیر دلایل مختلفی داره من خودم پریودام خیلی منظمه ولی اردیبهشت یهو ۱۷ روز تا ...

این استرس لعنتی اگه کم شه شاید پریود بشم

چقدر رازیانه و زعفرون و تخم گشنیز خوردم ولی خبری نیست که نیست