فقط یکی که آشپزیش خوب نباشه اینطور ترکیب های سمی میتونه درست کنه...... چون بازم خوب نمیشه غذاش.....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
نه ادعایی رو اشپزی ندارم 😂 ولی ترکیبشو روی اینستا خیلی دیدم.کنکجکاو شدم 😶
همون پس حدسم درست بود ..... چون کسی که دستپخت خوب داشته باشه یه سری اصول رو رعایت میکنه و ترکیب طعم ها رو اونقدری میشناسه که دیگه مرغ با دوغ براش فقط غ آخر مشترک باشند.....
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
با اینکه آشپزیم حرفه ای نیست ولی اتفاقا کارم تو ترکیبا خیلی خوب بوده. حالا شبی ی تست میکنم ، نتیجه خ ...
آخه یکی مدل تو داریم 😂 هر چیز بی ربطی رو قاطی میکنه با مرغ و گوشت
من دیگه وقتی میگه فلان غذا رو پختم دیگه فکر نمیکنم همون ترکیبات معمول رو داشته باشه 😂 خیلی سمه
نکنین واقعا ..... حتی آدم بره چهار تا غذای بین المللی یاد بگیره شرف داره به این که هر چیز بی ربطی رو قاطی کنه با هم.....