دارم روانی میشم چند روز پیش یه گربه سیاه رو میبینه و از اون موقع به بعد همش میخواد بره بیرون ۴ ماهشه همش دارم دنبالش میگردم ولی نیست الان نگران اینم که اون هیچی بلد نیست گربه ها دیگه شاید بخورنش😭😭😭😭😭😭
اگه از جیشش تو خاک داری بریز جلوی در خونتون راهو پیدا کنه
مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍 🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون
از این معمولیاست ولی وقتی دوسش داشته باشی برات فرقی نداره که
نه منظورم اینه از موقع تولد پیش خودت بوده؟؟
نژادش نگفتم
از خون جوانان وطن لاله ،وطن لاله دمیده🌷خدایا اگه هستی یه نشونه بفرست منتظریم. خداجونم دوستت دارم بابت نگاهت !!ممنونم که ناامیدمون نکردی!!بازهم کمکمون کن که تو یاری دهنده ما هستی که همون چیزی بشه که حقمون