2777
2789
عنوان

زنداییم زیادی چوسی میاد بیایین تعریف کنم 😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1879 بازدید | 96 پست

ما یه عروس داشتیم همه اش میگفت طرف ما به پسر کمک میکنن و مادربزرگم برا داییم مغازه طلافروشی زد .در حالی که مادربزرگه حقوق بازنشستگی داشت .دایی با یه خرپول ازدواج کرد بعد ازدواج مغازه زد .این اگه میتونست زمان مجردی کمک پسرش میکرد .

منم هنوز چیزی نگفتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه زن دایی دارم همیشه دهنش باز بود الان انقدر بی محلش کردم کلا جلو من حرف نمیزنه

فقط خاله م میاد به گله که زن دایی اینو گفت اونو گفت منم میگم خب باهاش حرف نزن تا نگع چجوری فقط بتو میگه چرا به هیچکی دیگه نمیگه

اخه اصن نسبتی با تو نداره بخوای حالشو بگیریزندایی شاید آدم نزدیک زندگی تو باشهولی دختر خواهر شوهر اص ...

رو پست منم میشه نظرتو بگی

شوهر منم همینکار میکرد از دروغ میگفت از برادرش پول قرض میکنه

۲۵ فقط خرج خودت کنی کمه؟ دیگه محتاج نیس که خواهرش با ۱۰ تومن حقوق واسه اینا خرج کنه مگه از گشنگی دار ...

تو گفتی خرج خونه هم باهاشه پس عملا چیزی برا خودش و شوهرش نمیمونه

تو چرا فک میکنی از کل مسائل شخصی مالی دیگران خبر داری؟

اصن شاید خواهرش سرمایه دیگه داره چرا فقط به اون ۱۰ تومن نگاه میکنی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین نیازی ب حالگیری نداره

اون الان خودش اختلال روانی و افسردگی داره و دنبال جلب توجهه، نیازی نیست با آدمی ک مشکلات درونی داره وارد جنگ بشی

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
چرا سعی داری حالشو بگیری همینکه میگی میخوام حالش و بگیرم نشون میده خودتم سطحت پایین به حرفاش توجه نک ...

چون خیلی حسودی منو میکشه همیشه سعی میکنم بیشتر حسادتشو برانگیخته کنم تا بیشتر بسوزه و عذابش شدید تر بشه

یه زندایی منم دقیقا این مدلی بوداون یکی زندایی میگفت من بعد منم هرچی خریدم میگم مامانم خریدهآخه عزیز ...

دقیقا این خواهرش هیییچی نداره

یعنی یه گوشی داغون

یه ماشین گرازه هم نداره زیر پاش

نمیدونم هدفش چیه واقعا من خودم چیزی بخرم با افتخار میگم خودم خریدم

بگو اون که 10 میگیره برای تو اینو میگیره تو که 25 درآمد خالص میگیری بگو براش چی میگیری بنطر من یه مثال واهی بزن 1 به 2ونیم از یک نفر که توانش اینه بگو این بی معرفت درآمدش اینه ولی اون کادو میگیره. یه چیزی بگم من کار ندارم میگن به تو چه نظرشونه ولی به تو مربوطه خب نیاد بگه.

ی بار جلو داییت بگو چرا تو خرج خونه و زن و بچت کوتاهی میکنی ب اندازه ای خواهرزنت خرج زنتو میده تو ک ...

خخخ آره این خوبه

بزار داییم جر واجرش کنه بگه جرااین مدت ابرومو بردی پیش مردم

احیانا فوبیای چشم شدن نداره؟ سنش کم نیست؟ آخه همچین چیزی با منطق جور در نمیاد اگر اوضاع خانوادش اونطوره...

ولش کن محل نذار، جواب دادن یعنی برات مهمه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

دقیقا این خواهرش هیییچی نداره یعنی یه گوشی داغون یه ماشین گرازه هم نداره زیر پاش

ای بابا چرا حرص میخوری بی محلی خوبه

اما اگر دیگه گفت تویم نداری خواهرشوهر به روش بیار

بگو چجوری با انقدر حقوق بتو کمک میکنه

یا بگوبنده خدا یه دست لباس خوب نداره یه گوشی درست حسابی نداره چرا ازش کادو قبول میکنی هی بگو

2790
2778
2791
2779
2792