2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه امشب نیاز دارم به حس ششم هیشکی نیست

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

تا اخر امسال نامزد میکنم ؟

یکی پیدا میشه ولی نمیپسندی یا جوری رد میشه

نداری ولی سال آینده ممکنه باشه

سخت پسندی اونی که میخوای زود نمیاد

۵۰ تا ۶۰ درصد ۱۴۰۵

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍👩❤️👨متاهل 👩❤️👨💍❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️ تیکر بارداری نیست

اقا فردا ما بقی پولم رو میزنه به حسابم؟

اذیت میشی یه خورده ولی میزنه

فردا ممکنه نزنه حالا احتمالش هست ولی صد در صد پولو میزنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شخص مد نظرم حسی بهم داره؟بهم هنوز فکر میکنه؟خیلی وقته کات

فکر میکنه ولی حسی نداره

مثلاً علاقه شدید یا اینکه مدام ذهنش درگیرت باشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فکر میکنه ولی حسی نداره مثلاً علاقه شدید یا اینکه مدام ذهنش درگیرت باشه

حسش چیه دلتنگمه؟ برمیگرده؟

معنی کاربری که گذاشتم اسم همسر کوروش کبیر هست✨من از نسل کاساندان شهبانوی ۲۸ کشور آسیایی مشاور و همسر کوروش کبیر ، از نسل آرتمیس نخستین و تنها زن دریا سالار جهان ، از نسل گردیه بانوی دلاور و جنگجوی ایرانم💚🤍❤️خدایا ؛ برایم بخواه که برسد ، بیاید ، درست شود ، خوب شود ، خوب خوب ، هر آنچه خواهی💖

بهت فکر میکنه اما فعلا برنمیگرده

در کل برگشت داره یا ن