2777
2789
عنوان

دلار صد و بیست و پنج هزار تومانی

| مشاهده متن کامل بحث + 1287 بازدید | 89 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه زن کارگر میدونه من چی میگم گوشی ۱۸ میلیونی که من یه کارگرمیخواستم بخرم حالا شده ۳۰ میلیون . یعنی درد یعنی فقر

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

گرونی و دلار ربطی به رییس جمهور و دولت نداره ، باز پزشکیان بهتره ، جلیلی بوذ بدبخت میشدیم رسما

بابا اینا همه سر و ته یه کرباسن

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉

گرونی و دلار ربطی به رییس جمهور و دولت نداره ، باز پزشکیان بهتره ، جلیلی بوذ بدبخت میشدیم رسما

من اصلا رای ندادم

ولی میگفتم کاش ج در بیاد یهویی پاره بشیم تموم بشیم

این طرفداراش هم ببینم دیگه چه بهونه ای میارن باز همه چی رو گل و بلبل میبینند

روی هوا چیه اسکولچشات نمیبینه حال مردم را، وضعیت مملکت را برو کلاسات فردا داخل شاده😂

دو سال پیش نمیدیدی الان شفا گرفتی؟؟؟؟

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉