2777
2789
هم کلامی هم عملیمثلا همین الان پسرم بهش زنگ زد حرف میزدن گوشی رو آیفون بودیهو نمیدونم پسرم چی گفت او ...

چه قشنگ..خدا حفظتون کنه واسه هم❤

بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

توجه از نظرت چیه؟محبت کلامی اگه داشت و اینها کمنتر بود بهتر بود یا نه

ببین عزیزم دوران نامزدی و یکی دوسال اول زندگی خب بهتره محبت کلامی باشه که معمولا هم هست بین زن و شوهرا

ولی از یجایی ببعد آدم انگار بزرگ میشه دوست داره بهش ارزش داده بشه بقول خودمون میدون داده بشه ما یه آشنا داریم همش قربون صدقه خانمش میره ولی تا حرفی میشه میگه زنا که عقل ندارن!!!

ولی همسر من احترام، توجه واقعی نه فقط کلامی و ارزش میده همیشه بهم

و این یه حس خوبه یعنی وقتی آدم به این حس میرسه تازه میبینه چقدر دنبال چیز کمی بود همون محبت کلامی منظورمه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین که بهت میگه بهت خیلی اعتماد دارم که زندگی و سپردم دستتمحبت کلامی و عملی باهمه

آره واقعا میگه همیشه پیش همه میگه

ولی اینکه هی دور و برم بچرخه قربون صدقم بره اونجوری نیس

خب اینها که خیلی راحته

افرین راحته ولی دریغ از یه شاخه گل ک خودش بخره همش باید مت یادآوری کنم

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

من به شوهرم گفتم یکبار دیگه برام گل بخره کاری میکنم تا عمر داره یادش نره، واسه اینکه پول نده کادو نخ ...

بگو در کنارش یه کادوی کوچیک هم دل منو شاد میکنه

من حتی با دستبند بدل هم شاد میشه دلم

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه