2777
2789
عنوان

نی نی سایت چند سال پیش چقدر خوب بود انگار اینجا برام غریبه شده😪😞

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 111 پست
دوست جونم... فک کنم موتور سوارتو گم کردی 😇🚴♀🚵♀️بپر دوست جونم

سلام عزیزم این کاربری دیگه ات هستش؟😁

قربونت ولی تو این سرما؟😂

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
آره تاریخ عضویتت رو دیدم اون موقع خیلی قشنگ بود وای یک دوست قدیمی دیدم😍🌹

عزیزم😍

دوست داشتی تو تاپیکام کامنت بزار

#بماند #به #یادگار ♥️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم این کاربری دیگه ات هستش؟😁قربونت ولی تو این سرما؟😂

موتورم کابین داره خوشگله تازه خریدم

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

اره ماهم همین حسو داریم اما چیزیه که قابل کنترل نیست

آخه چرا اینطوری شده چون دوستان قدیممون دیگه نیستن؟ یا فضاش خود به خود اینطور شده؟

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
من از سال ۹۸ خواننده خاموش بودم تا امسال دلم و زدم به دریا و عضو شدم ولی واقعا اون موقع ها همش تاپیک ...

آخ دقیقا حرف دلم رو گرفتی آره همین اینقدر از تاپیک ها لذت میبردم بیشتر خنده دار بود یعنی همیشه شاد بودم

آخه چرا اینطوری شده چون دوستان قدیممون دیگه نیستن؟ یا فضاش خود به خود اینطور شده؟

چون فضا یکم ویروسی شده... ههمش دعوا مادر شوهر و جاری شده

تداوم دوستی های ما.... ۱.نی نی سایت 2.تلگرام ۳.ایتا.۴روبیکا ۵.اینتستاگرام و تمام 💅🚶♀️

عزیزم😍دوست داشتی تو تاپیکام کامنت بزار#بماند #به #یادگار ♥️

باشه عزیزم باعث افتخاره دوستم😍

باشه عزیزم باعث افتخاره دوستم😍

افتخار منه عزیزم😘💕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
موتورم کابین داره خوشگله تازه خریدم

نگفتی این کاربری هم مال خودته؟چون یادم باشه اسمت که ببینمت تو تاپیک ها بشناسمت😁❤️

چون فضا یکم ویروسی شده... ههمش دعوا مادر شوهر و جاری شده

واقعا همش فاز منفی میدن دیگه دلم میخواد فضای مجازی رو ببوسم بزارم کنار از گوشی فقط برای تماس و پیام استفاده کنم😁 باید گوشی ساده بخرم خودمو راحت کنم😁

نگفتی این کاربری هم مال خودته؟چون یادم باشه اسمت که ببینمت تو تاپیک ها بشناسمت😁❤️

اصلیمه این... تعلیغ بودم.. اونجا بودم.

شانس اوردی ک.... سربسرت نزاشتم 😇😂😂

زندگی میگذره ادما میرن و میان سایت گستردع شده بچه ها وارد سوشال مدیا شدن عضو سایت میشن

آره نگاه میکنی بیشتر فضاش به خاطر عضویت های جدید که بیشتر هم بچه هستن اینطور شده دیگه واقعا فضای نی نی سایت برام جذابیت نداره اول فکر کردم افسردگی گرفتم😞