چند سال پیش نی نی سایت اینقدر خوب بود خیلی تاپیک های خنده دار داشت کاربر های قدیم دیگه نیستن چقدر فضای اون موقع صمیمی و قشنگ بود اصلا از نی نی سایت سیر نمیشدم صبح تا شب اینجا اینقدر بهم خوش میگذشت که صبح از خواب پا میشدم میومدم اینجا باز یکم کارهای خونه رو میکردم باز میومدم تو نی نی سایت اونایی که چند ساله تو نی نی سایت عضو هستن یا خواننده خاموش بودن میدونن من چی میگم منظورم چیه چند تا کاربر بودن اینقدر دوستشون داشتم اینقدر تاپیک های قشنگ میزدن که تا ۲۰۰ صفحه میرفت جلو مثلا کاربر هارلی کوئین عشق بود کاربر غلاغ سیاه کاربر نازنین و کلی دیگه هم بودن اسم کاربریشون رو دقیق یادم نیست ولی چرا الان قشنگی قبل رو نداره الان میام نی نی سایت خیلی دلم میگیره مجبوری میام چون حوصله ام سر میره بیشتر وقت ها تنهام سایت های دیگه که اصلا بدرد نمیخوره باز نی نی سایت خیلی بهتره ولی وقتی هم میام اینطوری میشه نمیدونم من احساسم اینطوری شده یا برای بقیه هم اینطوریه نمیدونم من اشتباه میکنم یا بعضی ها مثل من فکر میکنن😢گاهی میگم شاید اون موقع برام تازگی داشته و الان برام عادی شده باز میگم ربطی نداره😞
آره تاریخ عضویتت رو دیدم اون موقع خیلی قشنگ بود وای یک دوست قدیمی دیدم😍🌹
عزیزم😍
دوست داشتی تو تاپیکام کامنت بزار
#بماند#به#یادگار ♥️
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
زندگی میگذره ادما میرن و میان سایت گستردع شده بچه ها وارد سوشال مدیا شدن عضو سایت میشن
آره نگاه میکنی بیشتر فضاش به خاطر عضویت های جدید که بیشتر هم بچه هستن اینطور شده دیگه واقعا فضای نی نی سایت برام جذابیت نداره اول فکر کردم افسردگی گرفتم😞