2777
2789
عنوان

نهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 23 پست
اشتباه نکن امسال ۲۰ درصد برا شما نهایی تشریحی کار کن ۲۰ درصد بگیراز تابستون تست بزن چون برا کنکور وق ...

باشه حتما مرسی ازت خیلی کمک کردی فقد پیشنهادی برای درسای نهایی داری ؟ ریاضی و زبانم نسبتا ضعیفع

یازدهم تجربی بهتره نهایی از الان کارشهکتاب های فرمول بیست و سوالات موسسه ها خوبن

مرسی ازت 🫠 گرفتم فرمول بیست اصن وقت نکردم بخونم از الان شرو کنم نهاییا خوب میشن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لری؟😂

بلی بلی

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

مرسی ازت 🫠 گرفتم فرمول بیست اصن وقت نکردم بخونم از الان شرو کنم نهاییا خوب میشن؟

ما میخوایم شروع کنیم خواستی بیا

@girl__lor

.من تشریفاتی و مجلل و پرنسس نیستم. با من از قدم زدن زیر بارون...خیس شدن لباسا... پخش شدن ریمل رو صورت...گوش دادن به موسیقی...قدم زدن کنار ساحل...طبیعت گردی... پیدا کردن اهنگای زیرخاکی...فیلم دیدن...وقت گذروندن با دی ان ای...خوردن صبحونه صبح بارونی با بابا و مامان...با رفیقا فیلم دیدن و رقصیدن و خندیدن از ته دل حرف بزن:)

صد درصد

با توکل به خدا شروع کنید حتما میشه

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
باشه حتما مرسی ازت خیلی کمک کردی فقد پیشنهادی برای درسای نهایی داری ؟ ریاضی و زبانم نسبتا ضعیفع

ریاضی و نمونه سوال زیاد حل کن درسنامه خیلی سبزم خوبه

زبان راستش منم ضعیفم ماجرای خیلی سبزو و گرفتم فعلا ببینم چجوریه