2777
2789
عنوان

😂بخونم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 37 پست
بخون

😢بهتره بخونم

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالله اسونهاگه میدونی بخواب پاشو صبح زودتر بخون

خودشم زنگ آخر امتحان داریم😅

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

سلام نه تهرانیم😂

چی فردا داره؟ یا خودااااااا 😐🥺

اسی نخند دارم میمیرم 😂

دستاتو باز کن بیام بغلت گریم داره میگیره ❤️

من شهرستانم تعلیل نیس؟؟

زخم ک خوب بشه خیلیا رو زخمی میکنم

چی فردا داره؟ یا خودااااااا 😐🥺اسی نخند دارم میمیرم 😂دستاتو باز کن بیام بغلت گریم داره میگیره ❤️من ...

بله😭میدونم به خدا من بدترم اصلا تعطیل نیست ما آب شش و خاک شش داریم😢

ریاصی خر است

دقیقا😂😭 شما ریاضیتون خوب بود؟تو این الان من؟

بله😭میدونم به خدا من بدترم اصلا تعطیل نیست ما آب شش و خاک شش داریم😢

من ریدم به قبر پدر وزیر حرومزاده

اینا تکلیفشون چرا با ما و خودشون معلوم نی

ما چه غلطی کونیم؟؟

زخم ک خوب بشه خیلیا رو زخمی میکنم