2777
2789

من‌اینی ک استارتر گفت رو تو فیلمادیدم اکثرا ک آخرشم بچه،بچه آقا بوده ازیه زن دگ 

بعدازازدواج؛هیچ‌سرکشی‌عاقل‌نمیشه، هیچ‌معتادی‌ترک‌نمیکنه،هیچ‌افسرده‌ای به‌وجدنمیاد...لطفامردم‌رو‌اسیرمریضاتون نکنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عكسشو بزار

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
الهی

بخدا اگه میدادنش به من رو تخم چشمم نگهش میداشتم، بهزیستی خیلی سخت میگیره واسه بچه دادن، البته من هنوز درمانام تکمیل نیست اونا هم میگن باید دکتر نامه بده که نازایی دارین

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
بخدا اگه میدادنش به من رو تخم چشمم نگهش میداشتم، بهزیستی خیلی سخت میگیره واسه بچه دادن، البته من هنو ...

الهي بحق ٦ ماهه امام حسين خودت دامنت سبز ميشه عزيزم

ولي خيلي سخته 

دلم براي اينجور بچه ها خيلي ميسوزه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏
الهي بحق ٦ ماهه امام حسين خودت دامنت سبز ميشه عزيزم ولي خيلي سخته  دلم براي اينجور بچه ها خيل ...

مرسی عزیزم، انتظار خیلی سخته. همکار شوهرم بچه دار نمیشدن یه بچه اوردن بزرگ کردن دختره چهار سالش شد خانومش حامله شد الان دوتا دختر دارن

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

ما یه همسایه داشتیم مرده تقریبا هفتاد و خانمه بار دومش بود که ازدواج کرده و به دلیل بچه دارنشدن از شوهرش جداشده بود خلاصه مرده خانمش فوت میکنه و چندتا بچه داشته 

یه روز ظهر یه خانم با یه سبد میره درخونشو میزنه و میره وقتی خانمه درو باز میکنه یه بچه میبینه و میخواد ورش دلره ولی متاسفانه مرده قبول نمیکنه و تحویل بهزیستی میده😞😞😞😞

مرسی عزیزم، انتظار خیلی سخته. همکار شوهرم بچه دار نمیشدن یه بچه اوردن بزرگ کردن دختره چهار سالش شد خ ...

وااي خدا 

چه خوب

خدا حفظش كنه

بالاخره مامان جانان كوچولو شدم    خدايا شكرت🙏🙏