2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه همیشه درست میشد الان نمیدونم مشکل چیه دو سه دفه آخری ک درست کردم همش همینطور شد

المنت پایین فقط روشن کن

من فر آلتون سری ۵۰۰ دارم رو دمای ۲۰۰ میزارم

اصلا و اصلا المنت بالا رو روشن نکن

بکینگ پودر هم داشت نمیدونم چرا اینطور میشه سه دفه آخری درست کردم همش همین شد. قبلا درست میکردم خیلی ...

من فر دارم

ولب به خاطر تنبلی داذم تو قابلمه تفلون درست می کنم زیرش شعله پخش کن می زارم خپب میشه وقتی پخت میزارم تو بشقاب حالا اونور رومیزارم بپزه

البته موادش زیاد نیست قابلمه هم نسبتا متوسط

یک پیمانه ارد و بک تخم مرغ نصف لیمون شیر و یک سوم لیوان روغن مایع و یک قاشق مرباخوری بگینک بودر میریزم اردم دوبار الک می کنم

وای من درست کرده بودم عالی شده بود اینم عکسش.فر رو از ده دقیقه قبل روشن میکنم و روی المنت بالا وپایینممیزارم و ظرفمم ارتفاعش زیاده همین باعث میشه مواد تو فشار نباشن موقع پخت

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
خیلی هم زدی؟ارد رو یهو ریختی؟در یه جهت هم زدی؟قبلش گرم بود؟دما فر تنظیم بود؟در فر رو خیلی باز کردی؟

خیلی ک نمیدونم با همزن برقی قاطی کردم ک ی دست شه.

ن کم کم ریختم

ی جهت بود. فر هم گرم کردم از قبل. توستر هست البته. 15 دقه اول حرارت دو طرف گذاشتم بعد نپخت دوباره 15 دقه گذاشتم. بعد دوباره ده دقه

دیگه دیدم زیرش داره میسوزه ول کردم

منم ب این نتیجه رسیدم. ولی پس چرا مال بعضی ها خیلی خوب میشه. تو همین سایت یه خانمی کیک تولد و.... تو ...

من قبلا هم با توستر میپختم. کامل میپخت

نمیدونم الان مشکلش چیه

خیلی ک نمیدونم با همزن برقی قاطی کردم ک ی دست شه. ن کم کم ریختم ی جهت بود. فر هم گرم کردم از قبل. تو ...

ارد هم با همزن برقی زدی؟

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بیکینگ پودر خیلی مهمه.باید تازه باشه.حجم کم بخر .اضافاتش حتما توی یخچال نگهداری کن

پودر کیک بود امشبی. اصن بکینگ پودر نمیخواست ولی خودم باز ریختم :/

دو دفه قبلی ولی با آرد و... خودم درس کردم

وای من درست کرده بودم عالی شده بود اینم عکسش.فر رو از ده دقیقه قبل روشن میکنم و روی المنت بالا وپایی ...

برا شما خوب شده. دماش رو چقد میزاری و چند دقیقه؟

وسطش برمیداری تست کنی یا ی راست نیم ساعت چهل دقیقه میزاری؟

اره

خب اشتباهههه😭😂

به خاطر همین اینجوری شده

ارد رو باید تو سه مرحله بریزی

با همزن دستی

اول یکم اروووووم روی کیک رو هم بزنی ارد رو حل کنی

بعد در حد سه بار همزن دستی رو ببری زیر کیک اروم دورانی از زیر همبزنی

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...