2777
2789

بعد توقع دارند خانومش داف باشه ولی ی ذره خرج نمیکنه اگر هم خرج کنه ابرو و شرف زن رو میبرند 😐😂

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برایه بعضیا خوشتیپه برایه بقیه تیپ عجیب میزنن ولی زنشون باید پلنگ باشه

به من کاری نداره چجوری تیپ بزنم

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

کی گفته اینووو ،هر کسی هر جور عشقش میکشه لباس میپوشه دختر و پسر نداره ،یکی اونجوری حال میکنه یکی هم ...

اهان خوب شد اومدی ببین روز خواستگاری همه خوشتیپن روز عقد خوشتیپ عروسی خوشتیپ ولی بعد یسال زندگی میان این تیپو میزنن و من حرفم با همه ی مردا نیس

درسته ولی حرف کلی این تاپیک اینه که مردا اول خودشونو نگاکنن ببین چین بعد به خانومشون گیر بدن

نه از اون جهت مشکلی نداره

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

اهان خوب شد اومدی ببین روز خواستگاری همه خوشتیپن روز عقد خوشتیپ عروسی خوشتیپ ولی بعد یسال زندگی میان ...

به نظرم اینا بستگی به دیدگاه های طرف و محیطی که بزرگ شده داره !!!

اگه قبل ازدواج از خانواده و فرهنگشون دید بهتری داشته باشید خیلی از اینجور مشکلات برطرف میشه چون بعضی ها فقط با حرف مردم جلو میرن ،بعضی ها نظر همسرشون مهمه بعضی ها خودشون هر جور عشقشون میکشه لباس میپوشن ،پس بهتره تیپ رفتاری و شخصیتی طرف مقابل رو قبل ازدواج بفهمیم تا به این مشکل نخوریم

شاید هنوز دیر نیست...