یه اسم میگیم با اخرش باید یه اسم دیگه بگین تکراری قبول نیست
پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم
خب ج هرچی بگم قبول نمیکنی دیگه چیزی ب ذهنم نمیرسه.بپرس
اخرین سوتی که دادی چی بود ؟
پروف خودمم🦋آناهــــیتا🦋اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط به اسم کاربری دقت نمیکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب نمیشههه دفعه قبل آقایون همخ آنلاین بودن الکی الکی
اومدم پیام یکیو به یکی دیگه نشون بدم شاتش رو برا خودش فرستادم😑😂
وایییی 😂😂
از من ح بپرس
اسم کاربریش یادم نمیاد ولی یکی بود که هی تاپیک میزد که آقایون بهش درخواست بدن بعد دوباره تاپیک میزد شات حرفاش با آقایون رو میذاشت میخواست بگه که آقایون اینجوری ان