2777
2789

من میگرنم عود کرده واقعا داشتم کم میوردم با پسرم رفتم خونه مادرم شبم موندم چون سرم زده بودم داروم خواب اور بود شانسم پسرم دلش درد میکرد گریه میکرد انقد اذیت شدم دلم میخواد یکی بچمو نگهداره بخوابم 😔مامانم امروز گفت میایی میمونی فردا برو خونت حالا دیشب استثنا بود موندی خواهرت درس داره خواهرمم خودش درس نمیخونه مامانم میندازه گردن من.

خودشم دیشب گفت بمون اینجا شب فردا برو انقد دلم شکست

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم مامانا چون شدهناراحت نباش....انگار همه یاد گرفتن فقط به آرامش و آسایش خودشون فکر کنن...حتی پ ...

😔😔😔

نمیدونم مامانا چون شدهناراحت نباش....انگار همه یاد گرفتن فقط به آرامش و آسایش خودشون فکر کنن...حتی پ ...

مگه غیر اینه

تا یجایی ادم میتونه تحمل کنه

مادر پدر ادم نیستن؟ یکی دیگه بچه بزرگ میکنه اونا چه گناهی کردن

♡

سریع پاشو جمع کن برو این چه مادریه.. من هفته ای سه بار خونه پدرم میمونم بخاطر کار همسرم ک شیفت شبه.. یبار نشنیدم اینطوری بگن تازه من نخام برم اونا میان بزور منو میبرن ک تنها نباشم.. واقعا که آدم میمونه بعضیا چطور اینقدر سنگدلن

آخی عزیزم با تمام وجود درکت میکنم منم تهوع شدید بارداری داشتم یجورث که از ضعف و سرگیجه انگار اصلا تو حال خودم نبودم اما مادرم انقدر بهم بی محلی میکرد و پسرعمو دعوا میکرد که مجبوری برمیگشتم خونه م فکر کن کل حاملگی کف توالت میوفتادم تگری میزدم😔

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

حق داره بچه رو زاییدی تحملتو ببر بالا اگه خودشون مشتاق بودن که بچتو بیاری اون یه چیز دیگه ولی وقتی ا ...

خیلی کم پیش میاد از مادرم کمک بخوام چون میدونم بجه مدرسه ایی داره دیشب حالم اصلا خوب نبود نمیتونستم بخاطر سر درد تهوع پسرمو نگهدارم