2777
2789

اینو حتی خود تلویزیون هم گفت ، بعد من خانوادم نمیزاشتن حتی کلاس های فوق برنامه مدرسه رو شرکت کنم ، نه کلاسی نه آزمونی ،از بس بد دل بودن بعد کنکور هم رتبه خوبی نیاوردم ، بابام میگفت خودت نخوندی ، وگرنه همه رتبه های خوب کنکور از روستاهای دور افتاده🤧🤧🤧😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره همه از خانواده های خوب و پولدار

یا حداقل خانواده ای بوده ک آرامش داشتن ک توش درس بخونن

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk gril 😍😁                             لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند.

من کتابای منبع کنکورو نداشتم خریدم نزدیک ۷ میلیون پولش شد تازه الان باید کتاب تستم بخرم نزدیک ۲ میلیون پولشه بعد اصن تو مدرسه مون مطالب کنکورو یاد نمیدن سر همین اگه بخوام مطالبو بفهمم باید کلاس ثبت نام کنم که هزینه اش ۲۰ میلیونه... بعد خوده کنکورم ۳ مرحله اس که هر مرحله اش پارسال دویست تومن بود

من کتابای منبع کنکورو نداشتم خریدم نزدیک ۷ میلیون پولش شد تازه الان باید کتاب تستم بخرم نزدیک ۲ میلی ...

آره دقیقا باید خوب پول خرج کنی البته درس هم باید بخونی

عزیزم حداقل یه پول کلاس کنکور و کتاب رو باید داشته باشند و فرهنگ ایجاد فضای ساکت و بدون استرس. پسرعموهام هر دوشون دندون و پزشکی قبول شدن . در هر دو کنکور دو سال با هیچ کس رفت و آمد نداشتند

قدیم نه مثلا تا سال ۹۰ اینا

الان بله که پول تاثیر داره هرکسی منکر بشه یا اطلاعات نداره یا نمیخواد قبول کنه

مدرسه دولتی معلم تمرین کتابو به زور حل میکنه

تو محاسبات خوددمعلم گیره

یعنی فرق نیست بین این دانش اموز و دانس اموزس که هزینه میکنه میره غیر دولتی

چهارتا کتاب تست چند میلیون پولشه

ازمون چند میلیون

مساوره میلیونی

هرکسی هم پولدار تر باشه از هرنوع بهترینشو میتونه فراهم کنه

پس طبیعیه نتیجه بهتری بگیره

اون چند مورد از روستا و مناطق محروم هم استثنا هستن یعنی واقعااااااا ذاتن مخن

بابا منم همینو میگه🫥🫥میگفت برو شاهد پزشکی میاریهمین کتاب های وزارتی رو بخونی پزشکی میاری🤣🤣🤣

چقدر منو سرزنش کردن ، میگفت آبرومو بردی البته منم خیلی درس نخوندم دلیلش هم اخلاق گند پدر مادرم بود خیلی اذیتم میکردن به شدت منو کرده بودن تو قفس اگه تا سوپر مارکت میرفتم منو میکشتن

عزیزم حداقل یه پول کلاس کنکور و کتاب رو باید داشته باشند و فرهنگ ایجاد فضای ساکت و بدون استرس. پسرع ...

من خانوادم نه میزاشتن جایی برم ، از لحاظ روانی هم نابودم کردن