2777
2789
عنوان

دبیر عربی دهه هشتادی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 46 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا هم غیرانتفاعی هست درس میده نه؟چون دولتی هم سن اون24 بلشع حالا اگر بگیم سال اول هم قبول شده ب ...

سلام نوشتم که دانشجو هستم

درضمن با فرض سال اول قبولی معلما سال اول مدرسه ۲۲ سالشون هست

واییی دبیر قران ما تو راهنماییی انقدددد خوشگل و پایه و شیک بود همه عاشقش بودیم یه سری امتحان ریاضی داشتیم بعد دو نفر تو کلاس تقلب کردن بعد زهرا یکی از بچه های خود شیرین رفت گفت خاااانوم فلانی و فلانی تقلب کردن بعد اونم گفت باشه و دو تا منفی براشون گذاشت و در اخر میدونین چیکار کرد؟برای زهرا هپ دو تا منفی گذاشت گفت تا تو باشی دیگه پشت دوستاتو خالی نکنی و لوشون ندیی عاشق این حرکتش شدیمم😂

🕳

واییی دبیر قران ما تو راهنماییی انقدددد خوشگل و پایه و شیک بود همه عاشقش بودیم یه سری امتحان ریاضی د ...

براتون سوال نشه

امتحان ریاضی داشتیم ولی چون دبیر ریاضی خودش نیومده بود این دبیر قران مراقبمون بود

🕳

آره ضایع است چون دانش آموزا خودشون نزده میرقصن شما رو میبینن الگو برداری میکنن

نمیخوام تهمت بزنم ولی دوران تحصیل ما هم دبیر هامون اینطوری بودن و متاسفانه فقط استخدام شده بودن بدون اینکه بلد باشند برخی سوالای دانش آموزا رو جواب بدن

پوشش شاد ضایع هست مربی مهدکودک که نیستی. همیشه شیک و مرتب باش

باورت میشه دبیر مطالعات ما تو راهنمایی یه عالمهه مانتو شلوار ست رنگی داشت،،لیمویی ،ابی روشن،صورتی و ..حتی مقنعه هاشم رنگی بود..عاشق استایلاش بودم

🕳

باورت میشه دبیر مطالعات ما تو راهنمایی یه عالمهه مانتو شلوار ست رنگی داشت،،لیمویی ،ابی روشن،صورتی و ...

دقیقا این مدلی خوبه چیه بعضی معلما انگار ارث باباشون بالا کشیدی یه جوری باهات دعوا دارن و سیاه پوشن🤣🤣🤣

کاربری دست ۱۲۴ نفر. 😝😆 🔸️کاربر خانم🔸️ 🦋 گر نگه دار من آنست که من میدانم. شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🦋

باورت میشه دبیر مطالعات ما تو راهنمایی یه عالمهه مانتو شلوار ست رنگی داشت،،لیمویی ،ابی روشن،صورتی و ...

من خوشم نمیاد حس مربی بودن بهم میده😂

مقنعه رنگی هم پیرزنا میپوشن من هودم یه تاپیک زدم نظرسنجی کردم قبلا

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.