2777
2789
تهرانم، اسم دکتر اصفهانتو میگی عزیزم

اصفهان دکتر بهنام یزدانی مطبش روبرو بیمارستان شریعتی.

تهران هم دکتر محبی و دکتر طولابی خیلی خوبن. میتونی تو نت هم اسماشون بنویسی و بنویسی تعریق کف دست. خیلی سایت میاری کامنتا بقیه هم بخون.

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصفهان دکتر بهنام یزدانی مطبش روبرو بیمارستان شریعتی. تهران هم دکتر محبی و دکتر طولابی خیلی خوبن. م ...

من اصلا نمی دونستم برای عرق کف دست عمل می کند ...به حق چیزای نشنیده

من اصلا نمی دونستم برای عرق کف دست عمل می کند ...به حق چیزای نشنیده

عزیزم برا هر کی که دستش عرق میکنه نمیان ک عمل کنن دکتر باید تشخیص بده تعریق من زندگیم مختل کرده بود گاهی اوقات مثل این میشد که انگار دستم زیر شیر آب گرفتم 

عزیزم برا هر کی که دستش عرق میکنه نمیان ک عمل کنن دکتر باید تشخیص بده تعریق من زندگیم مختل کرده بود ...

چقدر شدید واقعا..خوب شد راحت شدی ...خیلی سخته...البته مشکل دختر من اصلا به این شدت نیست اما خب اذیت می شه دیگه..

بعد زایمان چند ماه دیگه پیگیری می کنم.ممنون از لطفت

چقدر شدید واقعا..خوب شد راحت شدی ...خیلی سخته...البته مشکل دختر من اصلا به این شدت نیست اما خب اذیت ...

خیلی بد بود. اره شما هم پیگیرشو من درک میکنم چقدر سخت بود مشق نوشتن

عزیزم عمل کردی دستت خوب سد دیگ عرق نمیکنه؟

بله الان ۴ ساله عمل کردم دستم کاملا خشکه ولی کف پام عرق میکنه که دکتر قبل عمل گفت ممکنه پاهات عرقش خوب نشه

عملش چجوری بود بیهوش کردن؟؟هزینه عملش چقدر شد من خیلی میترسم

اره بیهوش کردن قبلش خودت تقویت کن من فقط سرگیجه زیاد داشتم ولی درد نداشتم بعضیا میگفتن درد داریم من حاضر بودم هر کاری کنم تا از این عرق راحت بشم‌ دکتر من دو تا شکاف در حد میلیمتر زیر بغل داد و عمل کرد ولی دکتر محبی و دکتر طولابی تهران به روش جدیدتری عمل میکنن. هزینش هم بستگی به دکترت و بیمارستان داره من سال ۹۵ پیش دکتر بهنام یزدانی عمل کردم با بیمه تامین اجتماعی رایگان شد.

ترس نداره عمل بینی که سخت تره این عمله....

اره بیهوش کردن قبلش خودت تقویت کن من فقط سرگیجه زیاد داشتم ولی درد نداشتم بعضیا میگفتن درد داریم من ...

وااااای من انقدر چندسم مبشه از این عرق کف دست عذابم میده بابا قراره نامزد کنم طرف بدش میاد حق هم داره فقط دوس دارم خوب بشه دیگ عرق نکنه