2777
2789
عنوان

بخشش

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 19 پست

واگذار کردم به خدا جوابشم داد

خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی میگی تعریف میکنی عزیز دلگرم بشیم

طعنه مریضی بهم زد اونقدررررر قلبم شکست که نگو

الان خودش بدحور گرفتاره، با اینکه واگذارش کردم به خدا اما دوس نداشتم تو این حال ببینمش

خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓

طعنه مریضی بهم زد اونقدررررر قلبم شکست که نگوالان خودش بدحور گرفتاره، با اینکه واگذارش کردم به خدا ا ...

خاک تو سرش بشه اخه مریضی هم طعنه داره چقد دلت پاکه خدا جوابش رو داده

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

طعنه مریضی بهم زد اونقدررررر قلبم شکست که نگوالان خودش بدحور گرفتاره، با اینکه واگذارش کردم به خدا ا ...

تو رو خدا قلبت پاکه یکی خیلی اذیتم میکنه من یتیم بزرگ شدم نفرینش کن شرش گریبان خودش رو بگیره

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد