2821
2789
عنوان

پدرخسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 252 بازدید | 31 پست
خب پس اونجوری نیس ک پول نده هیچی -پیام نور ام ک شهریه داره

دیگه ۵۰ هم نده حق اولاد ماهیی ۱تومنه نمیده شهریهم ک وام گرفتم اون نمیده.گاهی میرفتم کار موقت.

خدابرام کافیه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیگه ۵۰ هم نده حق اولاد ماهیی ۱تومنه نمیده شهریهم ک وام گرفتم اون نمیده.گاهی میرفتم کار موقت.

پس چرا میپچونی

یا میگی هیچی پول نمیده یا میگی جون ندارم کار کنم

وقتی رو راست نیستی دیگه خود دانی ما چیبگیم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

مخریه هم نمیده ب مادرم

قانونی اقدام کنید البته سعی کنید این کار رو در مرحله آخر کنید برید توی فامیلتون کسی که حرفش اعتبار داره رو باهاش صحبت کنید تا با پدرتون صحبت کنه شغلش چیه بابات؟

پس چرا میپچونی یا میگی هیچی پول نمیده یا میگی جون ندارم کار کنم وقتی رو راست نیستی دیگه خود دانی ما ...

قبلن رفتم کار دیسک گرفتم.رفتم کافی نت چشمم بخدا عینکی شد وام دانشجویی براسهریه گرفتم ک همش بهم طعلق نمیگیره بقیسو دارم ب در ودیوار میرنم

خدابرام کافیه

شغل پدرت چیه ؟ کارمنده؟برید یه ریش سفید پیدا کنید تا با پدرت صحبت کنه اگر هم نشد قانونی شکایت کنید

ن کارگره .ولی مرخرج نیستیم بخدا دیگران خیر بن میارن گاهیی اوقات.مادرم از درد کمر ناله میکنه نمبردش دکتر موجودی کارتاشو دیدم هنگ کردم میگه ندارم.۷۰ میلیون داشت میگه ندارم.

خدابرام کافیه

ن کارگره .ولی مرخرج نیستیم بخدا دیگران خیر بن میارن گاهیی اوقات.مادرم از درد کمر ناله میکنه نمبردش د ...

دادگاه پول میخاد مادرم هزارتومن تو کارتشه 😂😔😔😔

خدابرام کافیه