2777
2789
عنوان

دخترا میشه کمکم کنید🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 36 پست
بنظر من هر ادمی باید یه تراپیست داشته باشه برو تراپیست مطمئنا حالت خیلی بهتر میشه راهکار های خوبی به ...

به عنوان یه آدم استرسی واقعااا موافقم

سلاممم 🎀 خب من از اون آدمام که اول گوش می کنه، بعد اگر لازم باشه آروم و منطقی حرف می زنه ؛ قضاوت بلد نیستم و میتونم آدم امنی باشم.🤍 برابری و حقوق زن برام یه باوره، نه شعار.🌱کتاب ، فیلم و موسیقی آرامش و شادی منن، گاهی پشت پیانو یا گیتار خودمو پیدا میکنم، گاهی با نقاشی و قلم دست گرفتن . 🎹🎸🎨 البته بذارید اعتراف کنم که بخش زیادی از آرامشمو مدیون تراپی رفتن مداومم 🫱🏽🫲🏻یاد گرفتن چیزای جدید مخصوصا زبان ها و هنرها همیشهه برام هیجان داره.😍ورزش، حیوانات، سفر، دریا و آسمون جزو چیزایین که یادم میندازن هنوز زنده ام.🌻🐳🏃♀️🌚 به استایل و روتین مراقبت از پوست و زیبایی علاقه دارم و همیشه با کنجکاوی دنبال امتحان و مطالعه چیزای تازه ام و فکر کنم تو این قضیه هم میتونی روم حساب کنی😗🥂💄 .

چند سالته عزیزم کارت چیه احتیاج داری به پولش یا ن

۲۱ سالمه احتیاج ندارم به پولش به خاطر اینکه همش تو خونه بودم رفتم

کاش منم ادم موردعلاقه کسی بودم که میترسید از دستش بده💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر به عنوان ی زن که ۹ساله دارم کار میکنم تو سیستم درمان و دولتی که خیلی ها دوست دارن باشن

هر کاری بری همیین اش و همیین کاسه هست هر وقت دیدی داری استرس میگیری بگو به خودت این نیز بگذرد اصلا به هیچ چیز اهمییت نده

استارتر به عنوان ی زن که ۹ساله دارم کار میکنم تو سیستم درمان و دولتی که خیلی ها دوست دارن باشنهر کار ...

همش به خودم میگم این روزا هم میگذره ولی هر روز که میگذره استرسم بیشتر میشه

بگو

خب شما عادیه ک استرس بگیری چون با مشتری ها باید سرو کله بزنین برخورد کنین، راه درمانش اینه ک با همه حرف بزنید و موقع حرف زدن آروم صحبت نکنید بلند و روان، راستی اگر شد لبخند هم داشته باشین بلند هم بخندین خوبه این باعث میشه استرس تون کم بشه و یختون باز بشه

🫡"sarbaz"

خب شما عادیه ک استرس بگیری چون با مشتری ها باید سرو کله بزنین برخورد کنین، راه درمانش اینه ک با همه ...

همین کار هارو میکنم ولی بازم اوکی نمیشم

بعد اینکه ما دوتا مدیر داریم یکی اقا یکی خانم اونی که خانمه خیلی باعث استرس من میشه همش دنبال اینه ایراد بگیره و جیغ بزنه

مدیریت استرسمدیریت افسردگیخود خفن پمداری😂😂ولی نه احترام به خویشتقویت عزت نفسحفظ ارامشانجام کارو چی ...

مررسی عزیزم🩵

مدیریت استرسمدیریت افسردگیخود خفن پمداری😂😂ولی نه احترام به خویشتقویت عزت نفسحفظ ارامشانجام کارو چی ...

من استرس زیاد باعث میشه گریه کنم و اصلا کنترلش هم نمیتونم بکنم توهم اینجوری هستی یا نه؟

همین کار هارو میکنم ولی بازم اوکی نمیشمبعد اینکه ما دوتا مدیر داریم یکی اقا یکی خانم اونی که خانمه خ ...

خب بخاطر همینه ک علاقه تون ب اون کار کم شده استرس تموم وجودتونو فرا گرفته، شما حتی اگه کارتون رو درست هم انجام بدین آدم های حساس و گیر ده پیدا میشن ک بیان یه ایراد غیر منطقی و مسخره ازتون بگیرن، بهتره کارتونو عوض کنید

🫡"sarbaz"