2777
2789
عنوان

158 کوتاس

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 23 پست
جسارتا وزنتون؟من الان ۶۵ م

منم 65😂

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به نژاد و خانواده تون داره مثلا شهر ما متوسط هستن تو میانگین کشور خانواده خودمم تو شهرمون متوس ...

بله دقیقا

ما تهران ساکنیم همه جور آدمی هست

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
منم 65😂

چه جالب😂

الانمو دوس ندارم غبغب در آوردم و صورتم خیلی گرد شده

۵۵ تا ۵۸ رو بیشتر میپسندم برا خودم

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
من چاقم رژیمم دارم کم میکنمدر حال حاضر بین 85 تا 90 متغیره ولی همین حدودا

آها موفق باشین💕✨️

چه جالب😂الانمو دوس ندارم غبغب در آوردم و صورتم خیلی گرد شده۵۵ تا ۵۸ رو بیشتر میپسندم برا خودم

نه برعکس من صورتم لاغرها کاش صورت گردی داشتم

به رحمانیت خدا ایمان دارم می‌دونم که منومیبینه صدامومیشنوه خواسته هام زیاده اما بزرگترینش یه خونه پرازارامش وخنده های بچه هامه باور دارم از ته ته قلبم خدا توی همین روزا یه خونه زیبا 🏠بهمون هدیه میده خدایا همیشه شکرگزارتم 🤲♥️♥️♥️اگرامضاموخوندی به همین حاجتم صلوات بفرست هدیه به امام زمان هرجا هستی امام زمان دستتو بگیره 🫶 

نه برعکس من صورتم لاغرها کاش صورت گردی داشتم

صورت لاغر شیک تره بنظرم