دلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 6612 عنوان حاجت روایی 347 بازدید | 26 پست تا حالا از حضرت ام البنین حاجت گرفتید از چ ذکری ؟ ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (: 1404/09/15 | 16:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93426 ارههههههه خیلییییییییییی ۵۰ تومن براش نذر میکنم کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
دلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 6612 ارههههههه خیلییییییییییی ۵۰ تومن براش نذر میکنم به آدم خاصی میدی پولو یاچی؟ ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:
liiiiiinliiiid عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 5399 لایک کن کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
دلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 6612 نه نگرفتم ایشالله این بار دست رد ب سینتون نزنه🥲 ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:
ghazal۵۵۵۵ عضویت: 1401/12/08 تعداد پست: 7088 من که گناه کارم خدا صدام نمیشنوه حضرت عباس قسم دادم صدام نمیشنوه دیگه حس میکنم نیسسسس اگه هست من اضافی ام بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93426 به آدم خاصی میدی پولو یاچی؟ میدم خیریه نذر نون دارن کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
مرلیننن عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 5266 ایشالله این بار دست رد ب سینتون نزنه🥲 انشالله دیگه نمیدونم از کی بخوام منم خسته شدم
دلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 6612 من که گناه کارم خدا صدام نمیشنوه حضرت عباس قسم دادم صدام نمیشنوه دیگه حس میکنم نیسسسس اگه هست من اضا ... منم بعد کلی فاصله و گناه بازم توبه کردم و پناه آوردم ایشالله میشنون صدامونو ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:
دلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 6612 انشالله دیگه نمیدونم از کی بخوام منم خسته شدم مطمئنی حاجتت به صلاحته؟ ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:
مرلیننن عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 5266 مطمئنی حاجتت به صلاحته؟ چه بدونم ولی تلاشمو خیلی کردم انگار داخل یه دایره هستم راه خروجی وجود نداره
دلیشونم مدیر استارتر عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 6612 چه بدونم ولی تلاشمو خیلی کردم انگار داخل یه دایره هستم راه خروجی وجود نداره من ی حاجت خیلی بزرگ و سخت داشتم بهم ندادن ولی بعد فهمیدم واقعا به ضرر خودم بوده ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢بگی مامان بگم جونم مامان (:
مرلیننن عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 5266 من ی حاجت خیلی بزرگ و سخت داشتم بهم ندادن ولی بعد فهمیدم واقعا به ضرر خودم بوده الهی عزیزم ،انشالله هر چی صلاحه