zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 387 عنوان چیکار کنم بچم با لیوان و نی چیزی بخورهههههههه 72 بازدید | 16 پست ۲۰ماهشه لطفا فقط راهکار واسه اینکه ترغیب بشه.. همش بازی میکنه اما سمت دهن نمیبره نی هم ب هیچچچچ عنوان نمیگیره سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه امروز | 11:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 387 لیوان های نی دار خریدی؟ نمیخورهخودت نگذاشتی دهنش؟ امتحان نکردم اما لیوان های تو خونه رو کوچیک کوچیک تا معمولی میدم انگار نه انگار سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه
تکینم عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 796 حالا چرا میخوای با لیوان نی دار بخوره؟ بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀
zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 387 قبلا اب میخورد خودش، از وقتی شیر ریختم همون ابم نمیخوره سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه
zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 387 حالا چرا میخوای با لیوان نی دار بخوره؟ از شیشه گرفتمش، باید با لیوان بخوره سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه
zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 387 خودت جلوش بخور یاد بگیره فایده نداره دست میکنه توش بعد میریزه سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه
دریاااااا21 عضویت: 1404/08/17 تعداد پست: 1133 فایده نداره دست میکنه توش بعد میریزه حوصله کن تا یاد بگیره
تکینم عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 796 از شیشه گرفتمش، باید با لیوان بخوره دختر منم با لیوان نی دار آب نخورد دوست نداشت دیگه یادش دادم همین لیوانا خودمون بخوره یکی دوبار ریخت رو خودش ولی یاد گرفت بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀
zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 387 دختر منم با لیوان نی دار آب نخورد دوست نداشت دیگه یادش دادم همین لیوانا خودمون بخوره یکی دوبار ریخت ... من چهار روزه دارم تمرین میدم هیچی ب هیچی سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه
تکینم عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 796 اسی بچت اذیت نمیکنه؟ من سه روز دخترمو از شیر گرفتم البته شیر خودمو میخورد دیشب کلی گریه کرد بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀
تکینم عضویت: 1404/05/11 تعداد پست: 796 من چهار روزه دارم تمرین میدم هیچی ب هیچی اشکال نداره سخت نگیر دخترم دست میزد داخل لیوان میزد یه سر و صورتش میریخت رو زمین رو خودش دیگه یواش یواش یاد گرفت بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀
zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 387 اسی بچت اذیت نمیکنه؟ من سه روز دخترمو از شیر گرفتم البته شیر خودمو میخورد دیشب کلی گریه کرد ن خداروشکر، ی ته شیشه صبح میخوره یکیم شب، دارم خورده خورده کلا قطعش میکنم منتها اب نمیخوره بدنش کم اب میشه😞 سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه
zziiziiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/11/19 تعداد پست: 387 اشکال نداره سخت نگیر دخترم دست میزد داخل لیوان میزد یه سر و صورتش میریخت رو زمین رو خودش دیگه یواش ی ... خداکنه ممنونم سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه