cocona مدیر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1890 عنوان سه دسته از مردم نباید بچه دار بشن | مشاهده متن کامل بحث + 963 بازدید | 89 پست _فقیر ها_احمق ها_زشت هااینا بچه بیارن یه عمر باید با ژن های داغون زندگی کنند بچه های بیچاره ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ 1404/09/15 | 11:10 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیسل_آتادخت عضویت: 1404/03/21 تعداد پست: 2750 ما خداروشکر جزو این 3 دسته نیستیم ولی اصلا حالا حالا ها قصد بچه دار شدن نداریمیا حییون خونگی میگیرم در اینده یا هم دراینده بچه به سرپرستی میگیریم همسر یه تتوارتیستم
cocona مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1890 بچه ادم فقیر واقعا از همون بچگی روحش فقیر میشه.من خودم وضع مالیمون خوب نبود ولی بچه اوردن نمیدونی چه ... باور نمیکنی دارم برای خرید یه مرغ سوخاری جون میکنم کار میکنم .هنوز چیزای دیگه که مثل لباس و اینا به درک . سه ساله با یه مانتو و شلوار میرم دانشگاه ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ
cocona مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1890 بچه ادم فقیر واقعا از همون بچگی روحش فقیر میشه.من خودم وضع مالیمون خوب نبود ولی بچه اوردن نمیدونی چه ... چرا خوب میدونمحتی وقتی اطرافیان و فامیلای هم سنت پولدار باشنوقتی میبینی پسرخاله کم هوشت که حتی همه هم فهمیدن مشکل هوش داره با پول پدر مادرش به کجاها میرسه ولی چون خنگه نمیتونه از اون مقدار هم پیشرفت کنهدلم داره میسوزه دارم میمیرم از عصه و ناراحتی ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ
cocona مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1890 باز اگه یه مشکل از این سه تا رو داشته باشن قبولهخیلی ها فقیرن و لی خانوادشون کم هوش نیستن ذهنشون بازه بچه ها رو حمایت مینند ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 23986 دو گزینه اول رو قبول دارم و بیشتر فرزند اوری برای این افراده چون اکثرا فقر اقتصادی باعث فقر فرهنگیشون هم شده . ولی سومی نه اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
cocona مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1890 یدونه شغل آوردم خونه کار کنم از فامیل ها هم گرفتم .الان مامانم بیدار شده میگه چرا اینجوری میکنی خواب بد دیدم ترسیدم.(گفت درمورد شغلم)گفتم جمع میکنم این کار رو دیگه انجامش نمیدم .پول شاید دوباره مرغ سوخاری خریدن باشه حقوقشاهدارم با اشک مینویسم ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ
madaremelina عضویت: 1400/01/17 تعداد پست: 14637 برای زشت ها و خوشگل ها رو خیلی قبول ندارمچون دیدم ک مثلا دو نفر زشت بودن بچه هاشون خوشگل شدنو دو نفر ... کلا زشتی وزیبایی،یک چیز نسبی هست
cocona مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1890 دو گزینه اول رو قبول دارم و بیشتر فرزند اوری برای این افراده چون اکثرا فقر اقتصادی باعث فقر فرهنگیشو ... سومی هم که زجر عمل و درد عمل زیبایی رو باز بچه ها میکشن ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 23986 یدونه شغل آوردم خونه کار کنم از فامیل ها هم گرفتم .الان مامانم بیدار شده میگه چرا اینجوری میکنی خواب ... برو بیرون کار کناگر باتوجه به مهارت و تخصص هم کار پیدا نکردی شغل فروشنده فروشگاه ها همیشه هست اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
cocona مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1890 کلا زشتی وزیبایی،یک چیز نسبی هست درد زشتی هم تا چند نسل میره باز بچه ها سرکوفت میخورن از نظر روحی و بعدش هم مجبورم درد عمل های زیبایی رو تحمل کنند ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ
cocona مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1890 برو بیرون کار کناگر باتوجه به مهارت و تخصص هم کار پیدا نکردی شغل فروشنده فروشگاه ها همیشه هست مشکل اینه ظاهرم خوب نیست وگرنه میرفتم تو این دوره چجوری برم بیرون؟؟؟؟؟به زور دارم میرم کلاس های دانشگاه رو ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 23986 سومی هم که زجر عمل و درد عمل زیبایی رو باز بچه ها میکشن نه دیگه وقتی پولداره و پدر مادر عاقلی داره که بهش اعتماد به نفس دادن و تو محیط سالم بوده دیگه اینقدر از خودش راضی که نمیره پی عمل اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
بانوووووو عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 23986 مشکل اینه ظاهرم خوب نیست وگرنه میرفتم تو این دوره چجوری برم بیرون؟؟؟؟؟به زور دارم میرم کلاس های دانش ... این چه حرفیه خیلی هم خوبی اعتماد به نفس داشته باش ببین کاری پیدا کن که به ساعات دانشگاهت هم بخوره اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
cocona مدیر استارتر عضویت: 1403/04/20 تعداد پست: 1890 تو این ۲۲ سال از زندگیم یه طبیعت گردی یا حداقل یه مسافرت خوب نرفتم . الان فکر میکنم موقعی که پیر شدم پول از کجا بیارم خودم رو خانه سالمندان ثبت نام کنم؟کمیته امداد کمک میکنه؟بگید چجوری پول جمع کنم برای پیریم؟ چون واقعا با این شغل های خرده پا اگه جمع کنم فقط باید برای اون ذخیره کنیم دیگه هیچ زندگی نکنم ᶻ 𝗓 𐰁 .ᐟ/ᐠ > ˕ <マ