راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
اون که میگه ازش خبر نداره ادم از کجا پیداش کنهاونم صدرصد پشت این بد میگه
به حرف مامانت گوش کن عزیزم
میخواهم ماه باشم در آسمان روز ؛ ابر باشم در آسمان شب من همیشه در نیمه آرام و پنهان زندگی زیسته ام و سکوت و تماشا را به هیاهو و نقش آفرینی ترجیح داده ام🌌
اره عزیزم همینکارو میکنم ولی عقل حواس ازم پرید من ک میدونسم اینع باش حرف زدنو ادامه دادم انقد تو این مدت وابسته شدیم ی ساعت نیسم میگ کجایی پیگیره موندم چطوری جوابش کنم🥲
اره عزیزم همینکارو میکنم ولی عقل حواس ازم پرید من ک میدونسم اینع باش حرف زدنو ادامه دادم انقد تو این ...
به این فکر کن که اگه پارتنر خوبی بود که زنش جدا نمیشد از کجا معلوم به دستت بیاره اخلاقش عوض نشه بهترینها نصیبت بشه عزیزدلم ❤
میخواهم ماه باشم در آسمان روز ؛ ابر باشم در آسمان شب من همیشه در نیمه آرام و پنهان زندگی زیسته ام و سکوت و تماشا را به هیاهو و نقش آفرینی ترجیح داده ام🌌
ارع اینم هست...اخه خودش ک میگ من طلاقش دادم ینی این ازش جدا شد ولی ادم از کجا بدونه میترسع خودش مورد ...
فداتشم💛