2777
2789
عنوان

دیدین بعضی ها چقدر بی ادبن

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 26 پست
کلا آدمهای بی شخصیت هرچقدرم ادای باکلاسی و ادب دربیارن موقع جواب منفی یهو خود واقعی رو نشون میدن بحث ...

واقعا من ناراحت شدم

اصلا تو شخصیت من نیست که به کسی فحش بدم و ندادم ولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا من واقعا پشیمونم چرا اون خانم رو درخواستش رو رد کردم قبلاً تاپیک زدم راجع بهش میتونی بخونی

گول بعضی از رفتارهارو نخور.معلوم نیست اون خانمه چطوری هست فقط باادب بوده پیش شما و توهین نکرده که حق بی ادبی رو هم نداره

ربطی نداره هر دو آدمن تربیت و شخصیت شون متفاوته

ربط داره. یکی پسرش رو رد کردن اون یکی "خودش" رو.

مردا معمولا توقع جواب بله از زنها دارن

درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...                                                              

اکثرآقایون اینطورن حالا این خیلی فرافکن بود اینطوری گفته ولی اکثرشون میرن پست سرآدم حرفای ناجور میزن ...

این اولین تجربه بود که به من توهین شد ⁦🚶🏼♀️⁩

کاش اینجور مردا هیچ وقت ازدواج نکنن چون یکی دیگه رو بدبخت میکنن آدم باید یکم اخلاق داشته باشه