2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کسایی که قبلا مجبور شدن بابت تعطیلات هزینه بدن با بی میلی و اجبار اگه قانونش رو نمیدونن من تجربش رو دارم که اولش بهتون مدرسه و راننده سرویس ممکنه بگه باید هزینه رو پرداخت کنین ولی اگه پیگیر باشین کاملا حق با اولیا هست و نیازی نیست بابت این تعطیلات و تعطیلات عید نوروز هزینه ایی پرداخت کنند و کاملا قانون پشت اونهاست

چ عادلانه

کجاش عادلانه است؟

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐

من که پارسال در طول یک ماه یه روز که میرفتم هزینه رو کامل میدادم چون قانونشع ولی داداشم امسال چند روزی که تعطیل بودن راننده سرویس خودش کم میکرد میگفت به ازای اون روزایی که تعطیل بودن هزینه کمتر میشه

..

بر عکسش هم کسی گدا نمیشه

اون حتما نیاز داره که میاد مامان بزرگم تو این مواقع میگه دلت گشاد کن خدا اینقدر بهت که همه از بغلت بخورن تو اهمیت ندی اینقدر که داشته باشی فکر کن صدقه دادی رفته

من که پارسال در طول یک ماه یه روز که میرفتم هزینه رو کامل میدادم چون قانونشع ولی داداشم امسال چند رو ...

اولش میگن که نه باید بدین پیگیری بشه کسر میکنن تعطیلات رو

اون حتما نیاز داره که میاد مامان بزرگم تو این مواقع میگه دلت گشاد کن خدا اینقدر بهت که همه از بغلت ب ...

دو طرفه باید باشه دیگه و فکز نکنن که حتما باید پرداخت بشه