2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حماقت محض ک پدر ۳ ملیارد بده اساس بره یه خونه بخره بزنه ب نام دخترش جهازنهایت نهایت تا ۳۰۰ ملیون ارز ...

اون که نهایت پول یه اجاق گاز و یخچاله

در میان این همه غوغا و شر ،عشق یعنی کاهش رنج بشر ⛧

یکی از دوستام پسره مجبورش کرد همه وسایل رو برند بخرن گرون ترین هارو خرید وقتی به چند قلم وسیله داماد ...

اسنوا چششه ولا من سایدد اسنوا دارم ۱۰۰میلونه کممم نیست

لباسشویی پاکشوما دارم ۵۴تومنه

تی وی اسنوا ۶۵اینچ دارم ۷۰تومن دوسال هست استفاده میکنم به شدت راضیم دوستم ال جی خرید تی ویش فوری بردش سوخت این سه قلم ۲۲۴تومنه کمم نیست

من سرویس چوب و یخچال و تلویزیون پای همسرم وسیله بزرگ فعلا نگرفتم ....وسایل آشپز خونه و پذیرایی خورده زیر تا حالا نزدیک 300 شده شایدم بیشتر

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

حماقت محض ک پدر ۳ ملیارد بده اساس بره یه خونه بخره بزنه ب نام دخترش جهازنهایت نهایت تا ۳۰۰ ملیون ارز ...

من همونم نخریدم شوهرم نذاشت گفت وسایل خونه ماست خودم میخرم چون پدر من هزار تومان کمک نکرده پدر توم نمیخواد جهاز بخره

یکی از دوستام پسره مجبورش کرد همه وسایل رو برند بخرن گرون ترین هارو خرید وقتی به چند قلم وسیله داماد ...

والا من مجردم ولی جهزیه م امادس الحق همشونم مارکن

ولی جدیدا گفتم دیگه چیزی نمیخرین تا ببینم اون پسری که میاد جلو قراره چه گلی به سرمون بزنه

اون روز مامانم رفت اتو پرس بخره با مایکروویو

گفتم من بدون اینا نمیمیرم، نخر بزار خودمون تو زندگیمون میخریم

مبلم والا مبلای چوب راش و تورک برنمیدارم یچیز ساده کارگاهی

فکر کن بابام ۲۰۰م پول مبل بده پسره بشینه روش تازه حرفم دربیاره الش کمه بلش کمه

اسنوا چششه ولا من سایدد اسنوا دارم ۱۰۰میلونه کممم نیستلباسشویی پاکشوما دارم ۵۴تومنهتی وی اسنوا ۶۵این ...

مارکایی که گفتید اصلا اشکالی نداره ماهم توخونه داریم از بعضی هاش لباسشویی دوو داریم مثلا

ولی وقتی که داماد بگه حتما وسایل برند خارجی باشه بعدش خودش ایرانی بخره منطقیه؟بنظرم تیغ زدنه

خارجی راحت هر کدومش دوبرابر قیمتشه

اسنوا چششه ولا من سایدد اسنوا دارم ۱۰۰میلونه کممم نیستلباسشویی پاکشوما دارم ۵۴تومنهتی وی اسنوا ۶۵این ...

اسنوا خوبه ولی ایشون میگه پسره همرو برند خارجی خواسته فکر کنم ولی خودش رفته اسنوا گرفته

والا من مجردم ولی جهزیه م امادس الحق همشونم مارکن ولی جدیدا گفتم دیگه چیزی نمیخرین تا ببینم اون پسری ...

بنظرم منم بستگی به جیب داماد باید جهیزیه برد پسری که پول نداره آره واقعا توقعی نباید داشته باشه اتفاقا زیاد وسیله ببری فکر میکنه کی بوده جو میگیرتش😂

من واقعا تعجب میکنم یه عده ۲ ، ۳ تومن میدن پول جهیزیه بعد رهن خونشون به ۱ تومن نمیرسه

مارکایی که گفتید اصلا اشکالی نداره ماهم توخونه داریم از بعضی هاش لباسشویی دوو داریم مثلا ولی وقتی که ...

ولا جهیزیه وظیفه دختر نیست که بخواد ایرادی بگیرن خارجی بخر اون دخترم چه سادس که گوش داده شوهرشم بی عرضه انتظار اینجور داشته من جهیزیه نخریدم چون همسرم نذاشت گفت پدر من کمکم نکرده هزار تومان پدر توم چرا جهاز بخرم خودم میخرم وسایل زندگی ماست