2777
2789
عنوان

چرا لهجه تو ایران بده

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 102 پست
ناراحتم چرا خودم نمیتونم رفع کنم یه موقعب اصلا چیزی به لسم لهجه ندلشتم الان خیلی بد شدم

اگه خیلی حساس شدی از همین تمرینهای ساده فن بیان که تو نت هست انجام بده..هردفعه صدات رو ضبط کن و گوش کن و اشکالاتش رو رفع کن

ولی واقعا اونقدر مهم نیست به گوش بقیه عزیزم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لهجه یعنی شما تلفظت شبیه ادمهای یه منطقه هست حالا تهرانی لهجه تهرانی داره مشهدی لهجه مشهدی ترک لهجه ترکی و ...

ولی تو ایران مسخره میکنن چون اونایی که لهجه ی خاصی رو دارن به خودشون میگن بی لهجه

اصولا چیزی به اسم بی لهجه تو زبان ها وجود نداره

وقتی یکی انگلیسی حرف میزنه یه لهجه بریتانیا داره یا امریکن ! یا لهجه افریقا یا جای دیگه

آدمی نیست که انگلیسی رو بدون لهجه حرف بزنه

اینایی که تو ایران مسخره میکنن منظورشون اینه ما بچه تهرون شما بچه شهرستون وگرنه لهجه مشکلی نداره

اخه چیزی که نیستم رو بهم نسبت میدند

عجججب... شاید با ناز حرف میزنی؟چون واسه منم پیش اومده بهم گفتن شمالیی یا اصفهانیی در حالیکه نیستم😆

اینکه مهم نیس بابا...مثلا میخوان بگن خیلی تیزن

عزیزم چون فارسی زبان رسمی و پل ارتباطی تمام اقوام ایران و ضعف داخلش واقعا برای یک ایرانی عجیبه درحال ...

زبان رسمیه زبان مادریمون که نیست پس لهجه داشتن هیچ ایرادی نداره چون اصالتمون رو نشون میده

عجججب... شاید با ناز حرف میزنی؟چون واسه منم پیش اومده بهم گفتن شمالیی یا اصفهانیی در حالیکه نیستم😆ا ...

من خودم طرف بگه سلا م هروقدر هم سعی کنه بدون لهجه باسه میفهمم کورده اینها منو شمالی تشخیص میدن

عزیزم چون فارسی زبان رسمی و پل ارتباطی تمام اقوام ایران و ضعف داخلش واقعا برای یک ایرانی عجیبه درحال ...

زبان رسمی یعنی زبان نامه نگاری ، یعنی مثلا شما نامه ی اداری یا سند اداری داری به یه زبانی باشه همه متوجه بشن لزوما به این معنی نیست شما بصورت روزمره از اون استفاده کنی من که میگم اکثر مردم ایران بصورت روزمره فارسی صحبت نمیکنن

من هیچ کجایی ندیدم لهجه ی هندی ها مسخره بشه حتی نصف کارمندان مایکروسافت و شرکت های بزرگ امریکایی هندی هستن تو کنفرانس های بزرگ هم با لهجه هندی صحبت میکنن سعی نکردن حذفش بکنن کسی هم مسخره نکرده

اتفاقا من خیلی دوست دارم لهجه های مختلف و، ولی تو اینستا کافیه یه کلمه رو با لهجه بگی کامنتا همه اون کلمه رو نوشتن ایموجی خنده ردیف کردن پشت هم، اوج بی شخصیتی طرف و میرسونه که لهجه یه نفر که اصالت طرف و نشون میده رو مسخره کنی

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

اتفاقا من خیلی دوست دارم لهجه های مختلف و، ولی تو اینستا کافیه یه کلمه رو با لهجه بگی کامنتا همه اون ...

اینستا برام مهم نیست تو زندگی واقعی

وای از همه بدتر خیلی بد از بد هم بدتر یه راننده اسنپ بهم گفت لهجت افغانی یعنی میخواستم همون لحظه بهش بگم نگه دار این دیکه ته بد بودن بود

من نمیدونم چجوری لهجه ام بخدا من تا پیش دانشگاهی کسی اصلا نمیفعمید من کوردم الان چقدر بد حرف میزنم که بهم اینجوز میگن یعنی وقتی گفت اونو داشتم خفه میشدم