2777
2789
عنوان

خانوما چقدر توی زندگی 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 33 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلم رو زده باورت میشه الان یک هفته س قهریم هرچی تلفن میزنه اصلا جواب نمیدم ؟؟؟ خسته شدم

عزیزم شما که داری اوضاع خراب را خرابتر میکنی ....اینکار اشتباهه فداتشم ....شما هم بچگی میکنی .مشکلی داری راحت بردار و با حرف حلش کنید .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
دلم رو زده باورت میشه الان یک هفته س قهریم هرچی تلفن میزنه اصلا جواب نمیدم ؟؟؟ خسته شدم

سلام عزیزم خوبی اووو تو این راه پیر شدم امید داشتم که رفته رفته بهتر میشه داشت بهترم میشد اما .....

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

چندساله شه؟همیشه بچگانه رفتار میکنه یا پیش شما؟

۳۷

خیر سرش ..

ببین جلو دیگران نرماله

منظورم از بچگانه ساده لوح بودنش هست

مثلا کسی دوازده شب هم زنگ بزنه. محاله بگه الان وقت تماس نیست

خانوم همسایه تو راه پله مثلا بگه آقای فلانی بیا این رو درست کن نمیگه نه

انگار خره

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خب بگو

ولش کن عزیزم تا بچه دار نشدی بشین صحبت کن مشکلات رو حل کن اینو بدون زنها از مردا از نظر عقلی پخته تر هستن شما راهنماییش کن راه درست رو نشونش بده همسر من فکر میکرد زنها بی عقلن برا همین به خ ف من نبود هیچ وقت الان هستا اما دیگه برام فرقی نداره آب رفته به جوی ب نمیگرده

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

۳۷ خیر سرش .. ببین جلو دیگران نرماله منظورم از بچگانه ساده لوح بودنش هست مثلا کسی دوازده شب هم زنگ ب ...

ساده لوح نیس

بنظر میرسه

این نوعی حس دلسوزی شون بیشتر هس و حس میکنه باید کمک رسان باشه

اینا ریشه تو تربیت کودکی ش داره

خودش مقصر نیس

راهکار داره نگران نباشین

ساده لوح نیسبنظر میرسهاین نوعی حس دلسوزی شون بیشتر هس و حس میکنه باید کمک رسان باشهاینا ریشه تو ترب ...

بله واقعا تربیت کودکیش مقصر مادرشه

از بس بهشون گفته کمک کنید مردم گناه دارن ،چیزی نگی ها زشته

حرفی نزنی ، نه نیاری و ....

و ما هم باید جورش رؤ بکشیم

تو فرصت خوب بشین باهاش حرف بزنین

همیشه برای شروع صحبت اول ازش خوبی هاش تعریف کن

بعد انتظارات و بگین نه اینکه انتقاد کنین ازش

تو همین مورد

اول از کمک هاش به تو تو محیط خانه تعریف کن اونم یک مورد یا دو مورد

--- اول از کمک به خانواده : مثلا بگو اون روز خوب بود تو بودی کمک کردی یخچال و جابجا کنین

--- بعد کمک به خانواده پدری تو و پدری خودش : مثلا : پدرم ازت تعریف میکرد که بهش برای تعمیر فلان وسیله کمک شد کردی ؛ ..... یک مورد یا دومورد شو بگو

بعدا بهش انتظارات بگو

مثلا بگو انتظار دارم اولویت بندی کنین کمک رسانی

خودت و خانواده اول تو اولویت باشی

کمک اگه حیاتی نباشه درحد جان انسان ، برنامه ریزی مون بهم نزنی ....

دیگه رو یک کمک ش زوم نکنین

اون روز که رفتی به همسایه کمک کردی اعصابم بهم ریخت ناراحت شدم ....

لازم نیس تا این حد متشنج کنی

اون خودش بررسی میکنه متوجه میشه کدوم ش ضروری نبوده

شما به روش نیاریین

یعنی از خوبی ها کمک ش به خودت ، خونواده پدری ت ، پدری ش و حتی فامیل و همسایه ها تو مواقع ضروری تعریف کن

ولی از بدی ها کمک ها بی موقع ش حرفی ب میان نیاریین

تو فرصت خوب بشین باهاش حرف بزنین همیشه برای شروع صحبت اول ازش خوبی هاش تعریف کن بعد انتظارات و بگی ...

خب حرفی ب میان ندارم که نمیفهمه کجای کارش زیاده روی و اشتباه بوده ؟؟؟؟

بعدشم دروغ چرا ؟؟

ما خودمون خانومی جنس زن رو میشناسیم ،l, کافیه یه زن جنسش خراب باشه ، این کمک ها و خوشرویی شوهرم رو ازش باعث سوء استفاده خواهم. شد و خدا میدونه چه عواقبایی داره

خب حرفی ب میان ندارم که نمیفهمه کجای کارش زیاده روی و اشتباه بوده ؟؟؟؟بعدشم دروغ چرا ؟؟ ما خودمون خا ...

خوب همین و بگین ب صورت انتظاری نه انتقادی

مگه ب خانوما هم کمک می کنه ؟