2777
2789
عنوان

حرف بزنید🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 54 پست
به ما سوال دادن بیشترن نمره مون ازش شد ۱۶ که من شدم ۳۰ تا سوال بود ولی سواللللل

وایی چقدر سخت🥲

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وا😐 شاید گزارش زدن اشکالی نداره🫠

اره بابا همینی که تعلیق نشدم خوبه

تو چه خبر؟

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

اره بابا همینی که تعلیق نشدم خوبهتو چه خبر؟

😅دقیقا

ممنون بد نیستم شما خوبی☺

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

😅دقیقاممنون بد نیستم شما خوبی☺

قربونت منم خوبم 🥲

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

قربونت منم خوبم 🥲

خدانکنه🫠

همیشه خوب باشید🩷

ولی به مامانم گفتم حس میکنم گند اخلاقمگفت حس نکن هستی واقعا از خودم متنفرم🫠

منم ی عدد گند اخلاقم درکت میکنم وقتی عصبانی میشی کنترلت رو از دست میدی😔😂

ولی دیگه کاریه که شده پس بیخیالش💝خودتو ناراحت نکن

خدانکنه🫠همیشه خوب باشید🩷

😘♥️

ار زندگی خسته شدم💔

منم همینطور🫠واقعا خیلی کسل کننده و خسته کنندست منم دلم میخواد به گذشته ها برگردم ولی حیف...💔