2777
2789
عنوان

بنظرتون کتک زدن مرد تا چه حد نرمال و طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 92 پست

هیچی دیگه تو عقد هی کتک خوردی و سکوت کردی الان دیگه میدونه بازم سکوت میکنی پس میزنتت

عذر خواهی میکنم ولی حقته . اگه همون بار اول زده بودی به کولی بازی و انداخته بودیش به غلط کردن الان این وضعت نبود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرد اصلن نباید دستش رو زن بالا بره،

کوتاه نیا عزیزم ، همینطور ب کارش ادامه میده

میدونی زندان و شلاق داره؟

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ... 🤍خدایا شُکرِت🤍 همیشه بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

نمیتونی با مهربانی و زبون ملایم ناراحتی هاتو بیان کنی؟

من تورو نمیدونم

اما خودم بشخصه مردی که یبار روم دست بلند کنه دیگه نمیتونم حس امنیت و اعتماد ازش بگیرم و دوسش داشته باشم

اصلا دلم نمیخاد تو این سایت کسی رو ناراحت کنم اما همزمان علاقه ای به شعار دادن و تز روشنفکری ندارم ، چیزی که میگم صرفا دیدگاه و نظر خودمه نسبت به موضوعات 

و به عنوان یک مرد : کتک زدن که چه عرض کنم کوچیک ترین بی احترامی و بد صحبت کردن هم نرمال نیست چه برسه کتک 😐

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

نرمال که نیست ولی تو هم دهن به دهنش نزار

موقعیت شناس باش

هر حرفی یه زمان خاصی باید گفته بشه. این که حرفم تاثیر بزاره مهمتر از اینه که فقط یه چیزی گفته باشم که خودم رو خالی کرده باشم

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.