2821
2789
سلام مرسی شما خوبیبله بپرس

بنظرت الان عمده ی تمرکزم روی چی باشه و چه توصیه ای برام داری؟

مدرسه ی ما انقد از همه ی درسا امتحان میگیرن که دیگه وقت اضافه کاریو تست نمیمونه دیگه و خیلی برای این عذاب وجدان دارم

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بنظرت الان عمده ی تمرکزم روی چی باشه و چه توصیه ای برام داری؟مدرسه ی ما انقد از همه ی درسا امتحان می ...

خب اول که تمرکزت حتما رو نهایی ها امسال باشه که بتونی سهم نهایی امسال رو از کنکورت بگیری و سال بعد دغدغه حذف شدن و تاثیر مثبت یازدهم رو نداشته باشی

بعد اینکه من خودم همیشه جزو شاگرد اولا بودم حقیقتا اگر این باعث میشه که تایم تستت بره کمکی بهت نمیکنه

تا یه جایی باید تشریحی بخونی چون نهایی هم داری ولی اینکه کلا تست نزنی اشتباهی هس که من خودم انجام دادم

برای اینکه از پس امتحانای مدرسه بربیای سعی کن همون موقع تدریس معلم با دقت گوش بدی اینجوری اگر نخونی هم از پس امتحانای مدرسه برمیای

سعی کن تست بزنی

خب اول که تمرکزت حتما رو نهایی ها امسال باشه که بتونی سهم نهایی امسال رو از کنکورت بگیری و سال بعد د ...

ممنون که وقت گذاشتی

کتاب تاک قلمچیو دارم زیستمو با اون میزنم و بقیم هیچ...

تو درس ریاضیم با اینکه کلاس میرم قلمچی خیلی ضعیفم حدود 9 و 10...

ولی چون بقیه ی درسام همشون 19 یا کمترین حالتش 18 تا الان امید داشتم و ادامه دادم بنظرت این ریاضی و چه کار کنم؟

بیخیال بشم یا نه؟

ممنون که وقت گذاشتیکتاب تاک قلمچیو دارم زیستمو با اون میزنم و بقیم هیچ...تو درس ریاضیم با اینکه کلاس ...

قربانت

برا زیست فکر کنم منبع اول خیلی سبز پایه به پایه خوب باشه

ریاضی منظورت نمره هست یا درصد؟

در هر صورت پیشنهادم بهت دیدن فیلم های کرمی هست

اره چرا امید نداشته باشی؟قطعا امید داشته باش هنوز کلی وقت مونده لازم نیس از چیزی فرار کنی و بیخیالش بشی فقط سعی کن نقطه ضعفات رو به نقطه قوتات تبدیل کنی خیلی لذتبخشه

من ریاضی ازمون اول قلمچی ۱۰ درصد زدم ازمون اخری هفته پیش که جمع بندی بود ۸۳ زدم

ریاضی ضعیفترین درس من بود و تو این ازمون اخری بالاترین تراز و درصد من ریاضی شد

من خودم کرمی میبینم راضیم

پارسال هم باهاش نهایی ۲۰ گرفتم

ولی یازدهم نمیدونستم نمره ریاضیم کم شد

تو هم باهاش ببین بنظرم احتمالا نتیجه بگیری

قربانتبرا زیست فکر کنم منبع اول خیلی سبز پایه به پایه خوب باشهریاضی منظورت نمره هست یا درصد؟در هر صو ...

ممنون عزیزم...

امیدوارم جزو اولین کسایی باشی که خبر قبولیتو توی سایت میبینم..

برام خیلی دعا کن

شرایط پر استرسی و میگذرونم

ممنون عزیزم...امیدوارم جزو اولین کسایی باشی که خبر قبولیتو توی سایت میبینم..برام خیلی دعا کنشرایط پر ...

درکت میکنم قشنگم خیلی سخته گذر کردن از این مراحل🤍

ولی میگذره و بالاخره نتیجه شو میبینی

2824
2823
2791
2779
2792