2777
2789
عنوان

شكاك بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 1057 بازدید | 26 پست
با این افکار آزاردهنده خودتو اذیت نکن... اگه همسری داری که واقعا دوستت داره و مرد زندگیه و اخلاقش خ ...

از گل به من نازك تر نميگه ولي من با خودم ميگم همسرم كه انقدر اخلاقش خوبه نكنه يه وقتي يكي گولش بزنه كه منو ول كنه بره

نی نی سایت بیای همین جوری میشه.الانم یکی میاد میگه فقط طلاق

نه همه این نظرو ندارن لطفا جمع نبندین

همه چی که با طلاق حل نمیشه

مشکل باید از اساس حل بشه و زن و شوهر زندگیشونو با آرتمش کنار هم ادامه بدن

طلاق چیه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من هرشب با كلي فكر خيال تا صبح خوابم نميبره

تا صبح بهش زل ميزنم همش فك ميكنم ديگه هيچ وقت پيشم نميخوابه همش ترس از دست دادنش رو دارم الان بيست و چهارساعته نخوابيدم 

بعد شما ميگي خوشي؟

هر دفعه بهم ميگه دلم ميخاد وسط كار ول كنم بيان پيشت ولي من همش ميترسم يكي بياد از من خوشگل تر بهتر ...

اگه این مسیر رو ادامه بدی و شوهرت چن باری بفهمه که بهش شک داری 

اونوقت اوضاع به گل و بلبل الان برات باقی نمیمونه...

اگه شوهرت چندین بار ببینه و بفهمه که بهش شک داری اونوفت قبح این کار براش از  بین میره و پیش خودش میگه من که چه خیانت بکنم چه نکنم خانومم بهم شک داره پس بزار کار خودمو بکنم...

نکن

اینکارارو نکن

خودت داری دستی دستی زندگی قشنگتو خراب میکنی خودتم خبر نداری

اگه میخای واقعا زندگی کنی این طرز فکرتو بریز دور از ما گفتن بود

من هرشب با كلي فكر خيال تا صبح خوابم نميبره تا صبح بهش زل ميزنم همش فك ميكنم ديگه هيچ وقت پيشم نميخ ...

آره از خوشی داری مینالی چون تو زندگیت فعلا مشکل نداری

داری خودت برا خودت مشکل درست میکنی...

آخه چرا زندگی قشنگتو با این افکار مسخره خراب میکنی

این چیزا مشکل نیس

مشکل اینه که شوهرت دست بزن داشته باشه

مشکل اینه که شوهرت بیکار و بی عار و تن لش باشه و نره سرکار

مشکل اینه که شوهرت خیانت کنه

مشکل اینه که شوهرت معتاد باشه

اما وقتی شوهرت هیچ کدوم از اینارو نداره و داره مثل آدم زندگیشو میکنه خودت داری برای خودت مشکل درست میکنی

ببین من یه چیزی بهت بگم 

یخ نفر بود میگفت مثل شما به شوهرش شک داشته اتفاقا کنارخونشونم یه خانومی زندگی میکرده که خانوم خوبی بوده

زنه میگه نکنه شوهرم بره با این زنه بریزه رو هم ...

شروع میکنه به بدگفتن از این خانوم همسایه

درصورتی که قبلا  شوهرش به این خانوم همسایه توجه هم نمیکرده

میگذره و شوهره بیشتر توجهش جلب میشه به این خانوم ...چون توجه میکرده ببینه اون بدی هایی که زنش میگه تو وجود این خانوم هست یا نه...

بعد از مدتی که بیشتر بهش توجه میکنه میبینه نه اون بدی هایی که زنش میگه تو وجود این خانوم نیس و خیلی هم خانوم خوبیه

میره اون خانوم رو میگیره و به زنش میگه تو بد بودی که این زن رو بد دیدی من خیلی وقته زیر نظر دارمش و دیدم خیلی هم خانوم خوبیه 

و به زنش میگه تو از زندکیم برو بیرون

ببیییییین

زنه چیکار کرد با زندگی خودش

انقد گفت و گفت و گفت تا سوهره باورش شد داره خیانت میکنه و واقعا هم کرد و زنه موند و یه عمر مشبمونی

شک بیخودی نداشته باش زندگیتو بکن

فقط وفقط با خودت كمتر تو دلت صحبت كن ،وبگو مهم اينه من سوگوليشم ،بقول همسرم آدم وقتي يه پرس غذاخورده باشه وقتي بره بيرون خونه بوي غذا بهش بخوره ميره رستوران بگه اقا يه پرس غذا بديد بهم؟؟!!پس همه چيزبرميگرده به صميميت عاطفي تا ميتوني رابطتون رو محكم كن و توهم اصلا تاپيك خيانت نرو ويكم عزت نفس خودتو ببر بالا مطمئن باش درتو چيزي ديده كه باهات پيمان ازدواج بسته ازگل نازكتر نگفتن يني دوستت داره يني ناراحتيت مهمه براش پس زياد. قضيه رو تو افكارت گنده نكن واين وسواس به مرور ازبين ميره هرولت ميبيني اين فكرها داره مياد تو ذهنت بلند بگو ايست .وفكرت رو ببر سمت موضوعي ديگه 

صافی مو‌بدون موادشیمیایی،با اتو سنگ معدن انجام میدم. 
من مشكل از خودم بود عزيزم نه از شوهرم گفتم خودم شكاكم نگفتم شوهرم بده چرا هي زود قضاوت ميكنين خب

قضاوتت نکردم عزیزم فقط پاسخ کار اشتباهتو دادم

گاهی وقتا یه  صحبت از روی دلسوزی و یه تلنگر آدمو به خودش میاره 

برات توضیح دادم بالاتر و براتم مثال زدم اگه زندگیتو دوس داری با دستای خودت خرابش نکن

از من گفتن به شما

من باید برم

امیدوارم همیشه در پناه خدا خوش باشید کنار همسرت 

شک بهش نداشته باش و اذیتش نکن

نه ایشون رو نه خودت رو

موفق باشی

من هرشب با كلي فكر خيال تا صبح خوابم نميبره تا صبح بهش زل ميزنم همش فك ميكنم ديگه هيچ وقت پيشم نميخ ...

به خدا منم همينجور شده بودم 

فقط گريه ميكردم نميدونم چِم شده بود 

وقتي با روانشناس صحبت كردم خيلي آروم شدم و حالم خوب شد 

ولي به اين فك كن اگه دوستت نداشت يه ثانيه هم باهات زندگي نميكرد 

اعتماد به نفستو بالا ببر 

از خودت تعريف كن برقص شاد باش 

شوهرت به همسر با اعتماد به نفس و شاد احتياج داره ولي تو خودتو همش كوچيك ميكني و ازش سوال ميكني دريم داري؟؟

درسته جامعه نا امنه ولي به نظر من مردي كه ميخواد فردا نباشه چه بهتر از همين حالا بره 

مردي كه به زنش احترام ميزاره هيچ وقت بهش خيانت نميكنه اول بايد تو برا خودت احترام قائل شي تا ديگران برات احترام قائل شن 

هدف زندگيت نگهباني از شوهرت نباشه يه كار كن شوهرت هميشه نگران از دست دادنت بشه 

شيطون باش شاد باش به خودت ببال مطمئن باش اگه شوهرت عاشقت نبود عمرا ميومد خواستگاريت ميرفت دنبال كسي ديگه اون تو رو انتخاب كرده اول پس مسلما خيلي بيشتر از تو خودتو دوس داره 

مردي كه پشت زنش باشه حمايتش كنه و نزاره آب تو دل زنش تكون بخوره مرد زندگيه ديگه وقتي نداره بزاره برا زناي ديگه هميشه به فكر اينه چطور زنشو راضي نگه داره

پس زندگي كن  تو الان زندگي نميكني همش داري عذاب ميكشي من تجربه شو دارم بهت ميگم برو دنبال أهداف والاتر كه شوهرت بهت افتخار كنه 

نه كه پيش خودش بگه زنم آويزونمه مردا اصلا از زن آويزون خوششون نمياد خسته كننده نباش برا شوهرت 

اميدوارم خوشبخت شي عزيزم