2777
2789
عنوان

با چطور آدمی حاضری ازدواج کنی❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 38 پست
👌🌹☹️

طرف مقابل شما شغل داره ؟

Fight for yourself 🤍🌱..................................................... می خوام شاد باشم 🌟🌈 زندگی پر شده از لحظات زیبا قدرشون رو بدون چون زمان گنجنه ای با ارزشه 🌷🦋 می خوانم آواز زیبا میرقصم در باد شیوا☘🍁☘  عاشقتم تو منو فرستادی رو زمین و حیات و آگاهی بهم دادی همیشه مراقبمی بهترین اتفاقات رو برام رقم میزنی تا به آخر هزارتوی زندگی برسم ... هیچ وقت ولم نکن هیچ وقت نزار فراموشت کنم 🌹🌹🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم اینطوریه یا نه

باید دید خب

اولین و بهترین معیار همین مومن بودنه

مومن هم فقط نماز روزه نیستا

حدیث امام صادق(ع) ویژگی های مومن رو سرچ کن

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

طرف مقابل شما شغل داره ؟

آره

تازه استخدام شده ولی هیچ پولی نداره واقعا. من بدون پول افسردگی میگیرم چون خیلی آدم احساساتی و ازخود گذشته ای هستم.

از ترس اینکه نکنه طرف خجالت بکشه، هیچی نمیخوام. اخلاقم اینطوریه.

از بابام هم هیچ وقت چیزی نخواستم

حقوق کارمندی خیلی نیس اخه ولی اگه ماشین داشت یا خونه بهتر بود یا حدقل یه سرمایه کنار گذاشته یا طلایی ...

واقعاً مثلاً خونه خریدن سخته سخت نه هاااسخخخخخختتتت ولی شاید یه روز بشه خرید اما مثلاً مرد هول مرد بد اخلاق مرد دود دمی آدم نفهم و....همون یه ذره هم احتمال ندارد درست بشه و واقعاً تحملش سخته

و اینکه بپذیرید مگه چند درصد پسرها خونه دارند؟!!!

خوب اگه پسر خونه دار پیدا نشد خوب باید چکار کرد؟!

مثلاً مجردی همیشگی بهتر یا مستاجری؟!

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
باید دید خباولین و بهترین معیار همین مومن بودنهمومن هم فقط نماز روزه نیستاحدیث امام صادق(ع) ویژگی ها ...

اخه مومن فقیر به چه دردی میخوره خواهر

من نمیتونم تمام عمر سختی بکشم. نمیدونم چکار کنم

اخه مومن فقیر به چه دردی میخوره خواهرمن نمیتونم تمام عمر سختی بکشم. نمیدونم چکار کنم

منم نگفتم مومن فقیر

کسی که مومنه تلاش میکنه به خدا توکل میکنه تنبلی نمیکنه عاقل و زیرکه

کسی که این ویژگیا رو داره زندگیش رو جلو میبره😁

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب