2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مردم عادت دارن همیشه زر مفت بزنن دیگه😂سرشون تو مژه و ناخن بقیم هست

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

من آدم میشناسم وام گرفته دماغ عمل کرده حقوقش زیر ۱۰ میلیونه تو رستوران کار میکنه

یعنی چون دماغ عمل کرده پولداره

کلی دکتر . وکیل میشناسم که نه عمل کردن نه مژه و ناخن دارن

پس فقیرن؟

دیدگاهها جامعه ما رو ببین

سرشون تو ماتحته ادمه

خواهرم ایشون و شما حرفاتون خوب نیست

ابن حرفهای لج درار تو جامعه واقعا خوب نیست

من مژه و ناخن نذاشتم، علتشم بخوام بگم منطقی میگم که به خاطر حلال و حرامه

نه اینکه چیزی بگم که غیرمنطقی باشه

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

اعتماد به نفس در حوزه های مختلف هست خب

یکی از بخاطر مالی و درسی و شغلی و.. اعتماد به نفس داره اما از لحاظ ظاهر خودش رو قبول نداره پس میره ظاهرش رو تغییر میده

بله اعتماد به نفس این شخص کامل نیست که اگه بود نیازی به تغییر دادن خودش نمیدید

کسی که باور داره خودم همینجوری که هستم به اندازه کافی زیبام و هیچ احتیاجی به زیباتر شدن ندارم کار زیبایی انجام نمیده

متاسفانه در حوزه زیبایی اعتماد به نفس اکثر خانم های ایرانی پایینه

همش حس میکنن باید خودشون رو خوشگلتر کنن با آرایش و عمل و کاشت و...

اونایی که معتقدن همین۰ور نچرال و واقعی به اندازه کافی خوشگلم و جذاب و نیازی به خوشگلتر شدن و دستکاری خودم ندارم تعدادشون کمه

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...