2777
2789

انجام بده دردش چندروز بعدخوب میشه زیادضایع نزن من روسی زدبرام باراول درحدیه سی سی زدم گفتم طبیعی باشه چندروزاول لبام خیلی ورم داشت بعدخوب شدتایکسال مونددفعه دوم روسی زدم الان دوسال مونده خدایی

گاهی انسانم آرزوست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد گلم روسی هر سیس تقریبا چنده

بستگی به لبت داره من اینه دستم دادگفت هرچقدرمیزنم خودت هم نظربده وخودم باراول نظرمیدادم ولی دفعه دوم دکترگفت خودم بهترمیدونم وخودش زد اصلا نظرمنونخواست وخدایی هم قشنگ شد

گاهی انسانم آرزوست
خب همون قیمتش چند شد

ببین باید بری اونجابپرسی بعضیا عمده ژل میخرن ارزونترمیزنن من دیروزدکتربودم گفت نورامیس بازمیکنم واسه زیرچشمم میخوام فیلربزنم گفت چهارتومن واسه دودفعه تزریق یکی دیگه گفت اون پایینتر دوتومن هست ولی دوستم رفت انجام دادنورامیس فکرکنم یه تومن شد

گاهی انسانم آرزوست
اره طبیعی میخوام بعد شما پیش دکتر رفتی

من دفعه اول پیش دکترزدم گرون تربود ولی دفعه دوم پیش یه خانوم زدم ولی کارشودیده بودم خیلی دستش دردداشت ولی قیمتش مناسب بودیعنی درحد یک چهارم بود وبرام روسی زد

گاهی انسانم آرزوست