2777
2789
عنوان

معتاد شدم🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 69 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی بساطشون پهنه شما برو بیرونلعنت به هر چی مواد و دوده

ولی برعکس بهترین حس دنیا رو داره

اما حس معتادی دودی دارم 🤣

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه

تریاکی فقط سیامک انصاری تامام

اون به وقتش تو فیلم بود

آمل اینا ۴۰ سال به بالا در واقعیت

گنگ: حضرتآیت اللهعلی حسینی خامنه ای❤️🔥 غیرت: ایرانی👍 برتر منطقه: سپاه 🛐 عشق: یک کلام رهبرم و سلام ❤️ زنده باد ایران پاینده ایران🇮🇷 جاوید باد ایران جانم فدای ایران ❤🛐 د آخه...... تو با این سلیقه❤️🦁💚 سلیقه منو🇮🇷❤️🛐 مسخره میکنی؟ لطفا فقط مردای مادرجنده درخواست بدن با احترام به تمام عقاید قوم خانواده و حجاب یا بی حجابی و پوشش فرد مقابل عقاید: هر عقیده ای داری داشته باش ولی طرفدار حرومزاده نباش منظورمو گرفتی مرسی نگرفتی هم که دیدی مخالف حرفت گفتم ی کلام بگو و سلام برو خدا حفظت کنه

تریاک نابیه 😐

خیلییییس

اونم تریاک خالص میزنن

اینا که میگی اثرات تریاک نیست

کدوم آدم تریاکی رو دیدی که اینجوری باشه؟

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسرکم... برای تویی مینویسم که شدی سهمی از سرنوشتم. برای تویی که شدی رفیق روزهای درمانگاه و کشیک شبهای بیمارستانم. شدی پایه ی درس خواندن و امتحان هایم. ممنونم که اینقدر قوی هستی و نمیذاری کم بیارم. تو دکتر کوچولوی مامانی💙

وای خوش به حالت اگه شیرازی آدرس بگو منم میخواممممم😍

اتفاقا نصف فامیلام شیرازن همه خلافکار معتاد تو ی خونه آپارتمانی ولی هرشب تو خونه یکی آن فایده نداره بگم🤣 لو میرن

من خوزستانم اینجا بیشتر دود دم میکنن🤣

یا خدااا

دختر خودتو نجات بده

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡