2777
2789
عنوان

چرا من همش خواب جنگ میبینم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 37 پست
اخبار جنگو دنبال میکنی یا زیاد بهش فکر میکنی؟شاید بخاطر اونه

نه اصلا به چیزی فکر نمیکنم اصلا در پی اخبار جنگ و اینا نیستم

دیشبم موقع خواب داشتم به قسمت جدید بامداد خمار فکر میکردم اگه میخواستم خوابی هم ببینم باید از اون میدیدم😅

بابا مسئولین نا هرچقدر بد. گوه خوریش به بقیه چه که حمله میکنند پفیوزا! مال ۸ سال دفاع مقدسه پس رو دی ...

نه خانواده ما خیلی آرومه با کسی کاری هم نداریم

من منظورم این بود که از بس هی خالی بستند ما چه میدونم قدس رو فتح میکنم و تل آویو رو نابود میکنیم من قبل از جنگ هم از این خواب ها میدیدم منظورم اینه که حتی قبل از اون جنگ هم میومد این چیزا تو خوابم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه خانواده ما خیلی آرومه با کسی کاری هم نداریم من منظورم این بود که از بس هی خالی بستند ما چه میدونم ...

خب بگن😂اونا قدسن یا تل اویو حق اوناست؟😂بابا نگید اینا رو از نظر من گوه خوردن در هرحال . خودشونم اینو میدونن

و اینکه تو خوابم جنگ ها تو شب اتفاق می افته . چندین ساله گه گداری میبینم همچین خوابهایی .انشالله که ...

دقیقا مال من انگار نه غروبه نه شب هست نه صبح هست معلوم نیست چیه یک چیز عجیب غریبه