2777
2789

شوهرم روانی شده سر هیچی گفت دلمو زدی هر دو ازدواج دومم بودیم من راضی به طلاق نبودم خیلیم جنگیدم آخرش دیدم جایی که منو نخوان بمونم فقط حقارت میکشم با ماشین و ۳۰۰ نقد حدود یه میلیارد بهم میده دو دوتا کردم دیدم باید سالها تو دادگاه بدو بدو کنم برای سالی یه سکه طلاقمم رو هوا میموند چون اقدام یکطرفه نمیکرد بنظرتون راه دیگه ای داشتم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی من بودم انقدر راحت نمیرفتم از اون زندگی اول اونم دق میدادم بعد میرفتم ۱ میلیارد چیزی نیست دیگه ا ...

گیر آدم بی ذات نیوفتادی منم خیلی جنگیدم دوماه آخر جونم به لبم رسید اون خوشگذرونی و عیاشی

نه همون خوبه بگیر و خودت رو خلاص کن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بدم نیست دوندگی دادگاه هم نداری، چاره ای هم نداری

شوهرت بچه داره ازدواج اول؟؟ چقدر از طلاق اولش گذشته بود؟؟ احتمال میدی که با همسر اول دوباره مچ شده باشن

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
بدم نیست دوندگی دادگاه هم نداری، چاره ای هم نداری شوهرت بچه داره ازدواج اول؟؟ چقدر از طلاق اولش گذشت ...

اره بچه داشت نه احتمال نمیدم با اون باشه اون زنش خیانت کرد الانم صیغه اینا میشه دیونه اس مگه برگرده الان بهترین زندگی داره شوهرمم ازش متنفره

اره بابا بگیر نجات بده

منه بیچاره افتادم دسته یه پارانوئید از خدا بی خبر

میگم نه مهریه میخام نه بچه .طلاقم نمیده 😔

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔
اره خانواده ام خیلی کنارم هستن ۲۸ سالمه

خوبه پس..خوشبخت شی انشاءالله

خودت رو هم نباز...ما برای داداش مجردم رفتیم خواستگاری دختر مطلقه بهمون جواب منفی داد...پس خودت رو دست کم نگیر، سعی کن ازدواج موفقی تجربه کنی و اعتماد به نفست رو بالا ببره..الان دید مردم خیلی تغییر کرده

خیلی ممنونم برام دعا کن لطف کردی

خوبه عزیزم

دختر عموی من تازه یه پولی هم داد به شوهرش تا طلاق بگیره

اونقدر عوضی بود شوهرش که گفت اینقدر میگیرم طلاق میدم

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌