شوهرم روانی شده سر هیچی گفت دلمو زدی هر دو ازدواج دومم بودیم من راضی به طلاق نبودم خیلیم جنگیدم آخرش دیدم جایی که منو نخوان بمونم فقط حقارت میکشم با ماشین و ۳۰۰ نقد حدود یه میلیارد بهم میده دو دوتا کردم دیدم باید سالها تو دادگاه بدو بدو کنم برای سالی یه سکه طلاقمم رو هوا میموند چون اقدام یکطرفه نمیکرد بنظرتون راه دیگه ای داشتم؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
کاش میدونستم آخرین غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️
خودت رو هم نباز...ما برای داداش مجردم رفتیم خواستگاری دختر مطلقه بهمون جواب منفی داد...پس خودت رو دست کم نگیر، سعی کن ازدواج موفقی تجربه کنی و اعتماد به نفست رو بالا ببره..الان دید مردم خیلی تغییر کرده